Podijeli objavu

Hvaljeni zagrebački indie rock/post punk sastav ESC Life zaživjeti će i u vinilnom obliku.

Riječ je o njihovom drugom dugosvirajućem albumu Born to Be Mild koji službeno izlazi u subotu, 13.4.2019. povodom obilježavanja globalnog glazbenog slavlja Record Store Day i biti će dostupan za kupnju u dvije boje (crnoj i sivoj). Uz već ranije objavljene CD/Digital formate na svoje su došli i svi ljubitelji ploča. Vinilno izdanje Born to Be Mild zajednički potpisuju etikete PDV, Ill In The Head (Kanada), Bartolini Records (Španjolska) i Last Exit Music (Njemačka).

Record Store Day kao nezaobilazan dan, i slavlje vinilne kulture svake godine bilježi jaki interes audiofila, glazbenika, konzumenata, te raznih vezanih branši glazbene industrije.
Tim PDV-a daje svoj obol u obliku raznih popusta vlastitih izdanja, te ostalih etiketa koje distribuiramo. Tako će na sva PDV izdanja (LP/CD) popust od 20% razveseliti mnoge, te popust od 10% na izdanja ostalih etiketa koje imamo u distribuciji. Također, naš će tim biti prisutan i na ovogodišnjem Long Play Dayu u Šibeniku koji se održava isti dan (subota, 13.4.2019.) ispred kluba Azimut (Obala palih omladinaca) podno stepenica glasovite katedrale sv. Jakova. U ponudi će biti naslovi naše etikete, te pratećih distribucija s kojima surađujemo. Svi popusti vrijede i za Long Play Day – poručuju iz PDV Recordsa.

Pridružite nam se u subotu, 13.4.2019.u našem dućanu ploča u Međimurskoj 21 (prvi kat Pločnika), od 11-21.

Vidimo se u velikom broju!