‘Muppet’ Tony Cetinski i ‘Svaka tvoja laž’, dobitna kombinacija za ljetni hit!

by lip 17, 2019Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Voljeli ste ‘Muppete’? Onda će te obožavati Tonyja Cetinskog u novoj ulozi. Otkačene lutke u kojima su uživale, ali i odrastale mnoge generacije, poslužile su kao inspiracija za novu glazbenu priču koju jednostavno morate voljeti.

‘Muppet’ Tony, kao savršena kopija originala, gdje pratimo njegove čudne i neobuzdane dogodovštine iz noćnog provoda, u kojem mu se nije pridružila djevojka.

Razočaran i nesretan, zbog propalog dogovora, prepustio se provodu u društvu prijatelja.

Kako je sve skupa završilo, otkrit će te, pogledate li video spot za novu pjesmu Tonyja Cetinskog ‘Svaka tvoja laž’.

Cijeli scenarij, ove otkačene priče, osmislio je sam Tony, a sve je u djelo proveo redatelj, Paolo Gentilini, koji je zaslužan i za njegove odlične spotove ‘General bez činova’ i ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’.

‘Hvala cijelom mom kreativnom timu i diskografu koji se trude ispuniti sve moje želje kao i sprovesti ih u dijela. Napokon imam svog dvojnika, u obliku lutke pa ne moram biti u svakom spotu osobno. Najveće hvala svima i na ljudskosti, kao i publici koja me podigne kad je teško. Volim vas. Vidimo se na turneji!’, poručio je Tony.

Ovoga puta imamo prilike vidjeti nešto drugačije video izdanje, koje nam donosi cijela kreativna ekipa, predvođena Tonyjem.

Foto: Paolo Gentilini

Sudeći po svemu, ponovno su pronašli savršenu formulu za uspjeh, a lik Tonyja Cetinskog, ovoga puta pretvoren u lutku, jednostavno će vam se ‘uvući pod kožu’.

Nova pjesma ‘Svaka tvoja laž’, dolazi sa izuzetnog, najprodavanijeg i nagrađivanog aktualnog albuma ‘Kao u snu’, kojim je ponovno potvrdio status najtraženijeg regionalnog pjevača. Sve to, uz hitove iz prebogate karijere, Tony je na svoj savršeni način, pretvorio u najveću regionalnu koncertnu turneju #samoljubav, koja ruši rekorde.

Petak, 22.06. rezerviran je za novu ‘postaju’ spomenute turneje, Tašmajdan u Beogradu. Publika, kao i bend, ali i sam Tony, jedva čekaju trenutak kada će stati na pozornicu i krenuti kroz još jedno nezaboravno glazbeno putovanje.