Podijeli objavu

Londonski folk-rock čarobnjaci predstavili su novu pjesmu i dali nam još jedan povod za radovanje njihovom najnovijem albumu „Delta“ . Hipnotizirajuća „If I Say“ od prve sekunde slušatelja uvuče u melankoličan svijet kojeg Mumford & Sons stvaraju svojom glazbom. Pjesma je hrvatskoj publici dostupna na Deezeru i Google Playu.

Atmosferična „If I Say“ za ovaj bend predstavlja iskorak u dosad neistraženo područje, a cjelokupni je dojam zaokružen produkcijom za koju je zaslužan višestruki dobitnik Grammyja – Paul Upworth (Rihanna, Adele, Glass Animals), te suradnjom sa skladateljicom Sally Herbert (Radiohead, Florence + the Machine, Massive Attack).

Popularni novozelandski DJ i radijski voditelj Zane Lowe premijerno je predstavio pjesmu kao Beats 1 World Record, a bend je na svojem YouTube profilu objavio i lyric video na kojem je radila nizozemska slikarica Patricia Hofstede.

Mumford & Sons svoje su debitantsko studijsko izdanje „Sigh No More“ objavili 2009. godine. Četiri godine kasnije njihov drugi album „Babel“, na kojem se našla njihova najpoznatija pjesma „I Will Wait“, osigurao im je nagradu Grammy u kategoriji „Albuma godine“. Bend će svoj četvrti studijski album „Delta“ predstaviti 16. studenog ove godine, istog dana kad će održati prvi nastup svoje velike svjetske turneje koja će uključivati i dva nastupa u njujorškom Madison Square Gardenu.

Album „Delta“ hrvatskoj je publici dostupan za Google Play prednarudžbe.