Podijeli objavu

Za razliku od dočeka prije par godina, kada je Dubioza unatoč buri i temperaturama koje su išle u minus, napunila Dolac, sinoć straha od niske temperature nije bilo, i baš kao i zadnje noći te 2014. godine, ekipu je i jučer zagrijala sjajna Remi i njezina ekipa iz Elementala.

Na Poljani je sinoć, prema procjenama organizatora, bilo oko deset tisuća ljudi, a sjajna, rasplesana atmosfera bila je i preko puta, ispred zgrade gradske uprave, oko parka kod Gospe van grada i u đardinu.

Momci iz Dubioze energičnom i veselom svirkom opravdali su titulu jednog od najboljih bendova u regiji, a poseban ‘touch’ jučerašnjem dočeku dali su vatromet točno u ponoć i novogodišnji valcer koji su izveli u sebi svojstvenom stilu.

Najveći fanovi benda iz susjedne nam države, kako su nam se pohvalili iz prvih redova, u Šibenik su potegli iz drugih gradova lijepe naše.  Jedan momak doputovao je iz Koprivnice, jedna ženska ekipa stigla je iz susjednog Splita  jer tamo ‘ove godine nema ništa’, a Iva iz Šibenika doviknula nam je da joj je ovo najbolji doček u životu i što se nje tiče, Dubioza može svirati i dogodine.

Nakon odlične svirke na Poljani, tisuće ljudi premjestile su se u park gdje su do jutarnjih sati plesali uz program ‘Dobre vibracije’, a za odabir novovalnih hitova bili su zaduženi Adventurin DJ dvojac Živković i Kristić, odnosno Kraljeva straža.

Kako je sve to skupa na dočeku Nove izgledalo u Šibeniku, pogledajte u fotogaleriji.