Podijeli objavu

Velikim koncertnim spektaklom u zagrebačkom hramu glazbe Lisinskom, Neda Ukraden 19.03.2018. proslavit će 50 godina karijere. Prodaja ulaznica za ovaj po svemu, izniman glazbeni događaj već je počela, a fanovi svih generacija, od samog su početka pohrlili osigurati dragocjeni papir.

Koncert i proslava će prema najavama, biti nešto o čemu će se dugo pričati, a poznavajući Nedu i njen običaj da sve što radi, napravi u stilu najvećih svjetskih diva, očekuje nas rijetko viđen glazbeno scenski spektakl.

U samu organizaciju je uključen veliki broj Nedinih suradnika i prijatelja, a uz poznate glazbene goste koje ćemo vam tek otkriti, u Lisinskom vas očekuje vrhunska produkcija, brojne plesačice, izmjene kostima i naravno glavna zvijezda večeri Neda Ukraden.

‘Koncert koji će biti kruna mojih pedeset godina karijere, svakako je nastup u dvorani Vatroslav Lisinski, 19.03.2018.
Za Zagreb sam posebno vezana, jer je to grad u kojem sam snimila svoje najveće hitove, ostvarila suradnju sa najvećim autorima ovih prostora, ali i postigla najveće tiraže u diskografiji. Cijela ekipa vrijedno se sprema za koncert, a ja jedva čekam susret sa zagrebačkom publikom!’.

Susret za pamćenje održat će se, kako smo i najavili, u ponedjeljak 19.03.2018. u 20:00 sati.

Biografiju glazbene dive i omiljene pjevačice cijele regije, kao i njene diskografske nagrade, teško je sažeti u nekoliko rečenica.

Foto: Andreja Damnjanović

Glazbena priča počela je davne 1967., kada je snimila prvu pjesmu, a ostalo je zlatnim slovima upisano u povijest. Tijekom iznimno bogate karijere, na kakvoj bi joj mnogi pozavidjeli, Neda Ukraden osvojila je nebrojene nagrade za glazbenicu, hit ili album godine, a evergreen ‘Zora je’, preveden je na trinaest svjetskih jezika.

Pet desetljeća kasnije, Neda će, kako sama kaže, ‘Mojih prvih 50’, obilježiti spektaklom, kakav njena publika i zaslužuje.

Koncert zamišljen kao glazbeni putopis kroz vrijeme, koji će se održati 19.03.2018. u dvorani Vatroslava Lisinskog, večer je koju morate doživjeti.

Ulaznice za koncert Nede Ukraden, potražite na blagajnama Lisinskog ili putem sustava ulaznice.hr!