Naslovnica Fashion & Beauty Modno zajedništvo i podrška. Novi Lookbook hr. dizajnera

Modno zajedništvo i podrška. Novi Lookbook hr. dizajnera

Podijeli objavu

Pred vama je novi Moda.hr lookbook hrvatskih modnih dizajnera u kojemu je 43 dizajnerskih modnih imena kroz ‘signature’ model aktualnih kolekcija predstavilo svoj pomno stvaran i strpljivo građen modni senzibilitet.

www.moda.hr neumorno naglašava kako je hrvatski modni dizajn kvalitetan, aktualan i zanimljiv. Tradicionalan Lookbook hrvatskih modnih dizajnera već sezonama služi kao potvrda te teze i osigurava platformu za promociju hrvatskog dizajna. Platforma koja jednaku šansu nudi već dobro poznatim i etabliranim dizajnerima kao i svježim imenima domaće modne scene, onima čije vrijeme tek dolazi i kojima je ovaj projekt prva prilika da se predstave većem tržištu.

Svega prije desetak dana bili smo svjedoci potvrde kako trud, rad i odricanje na kraju donesu uspijeh i priznanje. Hrvatski modni dizajn u svim svojim oblicima od starta je odan spominjanoj devizi. No željeni rezultati ne stižu ili stižu neujednačeno, premalo i presporo što mnoge stavlja u poziciju da proispituju ispravnost svojih odluka i s pravom se pitaju da li je karijera u hrvatskom modnom dizajnu možda bila kriva odluka. Recentni događaji su nam isto tako pokazali kako spominjani trud, rad i odricanje nisu dovoljni i kako treba ‘to još nešto’. ‘To još nešto’ je zajedništvo i podrška što hrvatskom modnom dizajnu nedvojbeno fali. Mislim i siguran sam kako su nam nedavni sportski uspjesi pokazali put kojim hrvatski modni dizajn treba ići, te kako u budućnosti zajedništvo i podrška neće izostati.”, govori voditelj projekta Moda.hr, Tomislav Perić.

Moda.hr lookbook donosi opsežan pregled rada hrvatskih modnih dizajnera i brendova. Svi oni stvaraju unikatne i kvalitetne modele namijenjene brojnim prilikama, ali i različitim individualnim stilovima, a zahvaljujući interesu čitateljica koje ga svake sezone pomno prate, Moda.hr lookbook postao je idealan način prezentacije dizajnerskog rada velikom broju potencijalnih klijenata.

TEAM:

FOTOGRAF: Goran Čižmešija
MODELI: Dolores  Dž. (Belizar Valic Agency), Dora B. (Relatum)
STYLING: Marina Abramović
HAIR:  Frizerski Studio IN, DESSANGE Hrvatska
MAKE UP: Kasandra DraganićSara AlagićPaula Deković
PRODUKCIJA: Marina Abramović, Tomislav Perić ispred www.moda.hr