Moćan glas i svjetska produkcija u prvom singlu mlade Bete Sudar

by ruj 19, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Upamtite ime Beta Sudar jer njen debitantski singl „U mislima“ rezultat je puno kvalitetnih elemenata odlično uklopljenih u smislenu cjelinu; mlada Beta pjeva snažno, glasno i bez kalkulacije pa će mnoge iznenaditi činjenica da takav vokal dolazi od jedne 18-godišnjakinje, učenice 4. razreda srednje Ekonomske škole u Valpovu.

Svojim glasom impresionirala je Peggya

Pjesma je autorski rad Predraga Martinjaka Peggya čija produkcija suvereno parira onoj svjetskih aktualnih hitova, čemu je pridonio i mastering Bojana Šalamona Shalle. Do ove suradnje došlo je nakon što je Betina izvođačka zrelost, demonstrirana na jednom televizijskom talent showu, impresionirala Peggya pa joj je ponudio suradnju.

„Možda je to Faktor X, ali prije bih ga nazvao Faktorom X, Y, Z jer Beta ima puno osobina koje joj daju argument da bude dio elitne glazbene scene. Njen glas, uvjerljiva interpretacija i na kraju krajeva mladost zahtijevaju energične pop pjesme upakirane u jaku produkciju. Od tog modela nećemo odstupati ni u budućnosti za koju vjerujem da je pred Betom“, kaže Peggy.
Pjesmu „U mislima“ u izdanju Bonton Music-a prati videospot koji je snimio već provjereni tim Izoom produkcije, a premijerno je prikazan u emisiji Top.hr RTL televizije.

„Toliko sam sretna što je baš Peggy prepoznao moj talent i trud jer ga izuzetno cijenim kao autora. Potpuno vjerujem u ovu pjesmu, a velika mi je želja da moje oduševljenje prijeđe i na publiku te da ju lijepo prihvati. Veselim se svemu što je preda mnom i pozivam sve da poslušaju moju prvu pjesmu i pogledaju spot“, komentira svoj prvi ozbiljan iskorak u glazbene vode Beta na kojoj je sada i dodatni izazov usklađivanja školskih i pjevačkih obaveza.