Mnogi Drugi promoviraju album prvijenac u Tvornici kulture

by ruj 13, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Zagrebački Mnogi Drugi nakon skoro tri godine od početka snimanja i nekoliko predstavljenih singlova objavljuju album prvijenac 22. rujna, a koncertna promocija albuma će biti u Tvornici kulture u četvrtak, 19. listopada u 21:00 sat.

„Prvi“ Mnogih Drugih donosi šest dosadašnjih singlova „Upeklo je“,„Slonovi, „Voda“, „Čudan svijet“, „Maske“ i „Duboka“ te još 6 neobjavljenih pjesama kojima se zatvara krug ovog, pomalo drugačijeg albuma. Mnogi Drugi svojim albumom prvijencem uvode nas u njihov pomaknuti svijet, isprepleten simboličnim i dvosmislenim tekstovima, zaraznim melodijama i filigranskim gitarskim dionicama. Autorski izuzetno jake, pjesme vode „gore-dolje, lijevo-desno“, igraju se simbolikom i kritikom društva te zovu na ponovno preslušavanje. Osim što pjesme odlično funkcioniraju kao cjelina,svaka za sebe priča određenu priču.

Jako smo sretni što album konačno izlazi. Leo Anđelković je majstorski dovršio snimanje i producentski ga je doveo do vrhunca. Zadnjih pola godine željno iščekujemo promociju, usvirani smo i Tvornicu ćemo dovesti do usijanja“, kažu iz benda. Nakon promocije u Zagrebu već planiraju svirke i u drugim gradovima, a voljeli bi zasvirati na nekim novim mjestima.

Support na koncertu u Tvornici će im biti makarski rockeri Rezerve, bend koji je već dobro poznat domaćoj publici. Radijski eter su osvojili singlovima “Daj poljubac”, “Ne voli, ne voli”, “Madona” te “Potoci suza”, a prošle su godine bili i pobjednici festivala RockOff.

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 20 kuna, dok će na ulazu biti 30 kuna.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • entrio.hr