Mladi zagrebački producent Filip Tkalčić predstavlja svoj prvi samostalni singl ‘Ler’!

by stu 22, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Filip Tkalčić, mladi zagrebački producent urbane glazbe poznat i kao “Dust”, predstavlja svoj prvi samostalni singl “Ler”. Pjesmu “Ler” producirao je i napisao sam Filip, dok je za mix i mastering bio zadužen Silvio Pasarić.

Pjesma tematizira užurbani stil života u kojem se često zaboravljamo posvetiti malim stvarima koje život čine potpunima.

Prebacite u ler i uživajte u trenutku

“Ler” je pjesma simpatičnog naziva koja sarkastično opisuje kako u današnje vrijeme više nitko ne mari za potrebe drugih, osim najbližih prijatelja i familije. Pjesma govori o tome kako bi svi trebali ponekad ”prebacit u ler” i uživati u trenutku. Obzirom na užurbani stil života, zaboravljamo posvetiti se malim stvarima koje čine život potpunim.” – rekao je Filip Tkalčić

“Ler” je prvi singl sa albuma koji će zajednički objaviti Sipa Music i Dallas Records, a za koju je snimljen i video spot koji potpisuje Matijas Knežević “Knez”.

Filip Tkalčić “Dust” dobro je poznato ime u svijetu nove hrvatske urbane produkcije, a u dosadašnjoj karijeri kao autor i producent potpisuje pjesme izvođača kao što su Ludin, Dante, Fil Tilen, General Woo, Jacques Houdek, Andrea Čubrić, Ivana Radovniković, Bojan Jambrošić te mnogi drugi…