Mišo je snimio novu pjesmu posvećenu Hajduku: pogledajte spot sa Sašom Antićem iz TBF-a

by stu 26, 2021Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Prije 46 godina Hajduk je osvojio prvenstvo, dok je Mate Mišo Kovač pobijedio na Splitskom festivalu s pjesmom “Ja ne mogu drugo nego da je ljubim”. Vjerojatno tada nije mogao ni zamisliti da će 2021. na poziv Hajduka otpjevati navijačku verziju refrena, koji se od sredine osamdesetih godina prošlog stoljeća redovito čuje s tribina na utakmicama njegovog najdražeg kluba – piše šibenski.hr

Prepjevani stihovi te Mišine uspješnice uglazbljeni su u novoj verziji pjesme pod nazivom “Ja ne mogu drugo nego da ga volin”, koju s Kovačem supotpisuje poznati splitski autor i glazbenik Saša Antić. Mišo je prije više od dva mjeseca dogovorio suradnju s Hajdukom i kao početak kampanje pjesma je danas premijerno puštena u eter na Radio Dalmaciji.

– Kao veliki ambasador Hajduka više od pola stoljeća, Mišo je idealna osoba za ovu suradnju i zaslužuje pažnju koju mu Hajduk i navijači mogu mogu dati – kazao je Lukša Jakobušić, predsjednik Hajduka.

Mate Mišo Kovač nije dvojio…

– Svojih 65 godina navijam za Hajduka i cijelo to vrijeme najjači sam igrač Hajduka u Zagrebu. Nikada mi nitko nije prišao, niti rekao grubu riječ radi toga, jer svi znaju da Hajduk i Split žive u meni iskreno i bez kalkulacije. Zato sam na prvi poziv Hajduka da otpjevam navijački refren moje pjesme ponovno osjetio tu energiju i odmah rekao… Može!!! Zato što ne mogu drugo nego da ga volin – poručio je Mišo.