Miro Todosovski glazbeno iznenađenje iz radionice Mire Buljana

by ruj 12, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Još jedno glazbeno iznenađenje stiže nam iz radionice jednog od najplodonosnijih domaćih autora, Mire Buljana. Makedonski pjevač sa slovenskom adresom, Miro Todosovski, po prvi put predstavlja se hrvatskoj publici s pjesmom „Mi se noću mirimo“.

Za pjesmu je snimljen i video spot na slovenskoj obali u Piranu i Luciji. Mlada slovenska manekenka, Maja Jančar, odlično se snašla u spotu.

“Osjećam da je Miro Todosovski jedan od onih glazbenih tajni koje vas osvoje čim je prvi put čujete. Iznimna mi je čast da surađujemo i veselim se našim budućim pjesmama. Poruka skladbe je da slušatelju uđe u srce i dušu svojom zaraznom melodijom, a poruka teksta je jedan životna skica u kojoj su se mnogi našli. Jedino je ljubav važna – sve ostalo su sitnice. To je poruka pjesme.” – rekao je Miro Buljan, autor pjesme „Mi se noću mirimo“

Električne gitare, akustične gitare, bas, klavijature, bubnjevi svira Miro Buljan, a osim njega, prateći vokal nove pjesme Mire Todosovskog je Marko Kutlić.

Redatelj spota, Perica Rajčić, također je bio jako zadovoljan suradnjom s Mirom.

„Miro Todosovski je iznimno talentiran pjevač i po mojem ga mišljenju čega jako uspješna karijera. Njegov glas i interpretacija pjesme je zaista posebna. Miro je veliki profesionalac i  bio mi je zaista užitak raditi s njim te se nadam ponovnoj suradnji. – rekao je Perica

Novu pjesmu Mire Todosovskog slušajte i na Deezeru.