Podijeli objavu

Zagrebačka tvornica kulture ovoga petka 21.10.2022. poslužila je kao i tvornica neopisive energije između publike i „mame“ Mimi Mercedez. Cijena ulaznice je u pretprodaji bila 60 kuna, a na dan koncerta 80 kuna.

Show je započeo u 22 sata, premda je dvorana bila puna i ranije. U skladu s uputama „učiteljice ljubavi“ publika je poštovala dress code- neon zeleno i metalik srebrno koji na razne načine uklopili svoj look. Mimi je na sceni također poštovala dress code u čak tri različite kombinacije.

Uputa sa se držala Milica Rašić (poznatija kao DJ Milicija), baš kao i neočekivani gosti-Shin i Bejbi Motorola. Nastup je otvorila noseći svemirski outfit izvedbom pjesme Kleopatra. Osim svojih najvećih hitova poput Kleopatra, Bez Sažaljenja, Ne Možeš Da sediš Sa Nama, Mimi Opel, Stil Života, Patike Za Trčanje…

Mimi je bilo najvažnije da se svi zabavljaju bez obzira znaju pjesme ili ne, ali kao test za prave fanove izvela je manje poznate stvari s početka karijere. Prilikom izvođenja Dajivé Komì, inače dueta s poznatim Seksijem, Mimi je fanu iz gledališta prepustila Seksijeve versove. Izvedba pjesme Kuma sa Shinom i novoizašle pjesme Ratatata su posebno iznenadile publiku.

Mimi je također bila iznenađena energijom i atmosferom koju je uspjela ostvariti sa svima. U nekoliko navrata je govorila je kako joj je nezamislivo da je od zagrebačke publike uspjela dobiti takvu energiju, u jednom trenutku je skoro pustila i suzu govoreći kako joj je ovo možda i jedan od najdražih nastupa ikada. Tijekom koncerta Mimi je na pozornicu stigao velik broj poklona. Najčešće su to bile naočale za rejv, a posebno se istakla majica s natpisom Mimi Mater.

Otkrila je da čuva sve poklone koje dobije na stage, a legendarna Olga je tikom pauze publici bacila par majica iz Miminog mercha. Oduševljena kemijom koju je imala s publikom, spustila se je nakon nešto više od 2 sata s bine kako bi se upoznala sa svojim fanovima. Pokušala je što više komunicirati i fotkati se sa svakim, unatoč glasnim zvučnicima i gužvi koja je prevladavala.