Home Vijesti Domaća glazba Mimi Mercedez ima solo koncert u Zagrebu: Pozvala ljude da dođu kao seksi vanzemaljci

Mimi Mercedez ima solo koncert u Zagrebu: Pozvala ljude da dođu kao seksi vanzemaljci

0
Mimi Mercedez ima solo koncert u Zagrebu: Pozvala ljude da dođu kao seksi vanzemaljci

Mimi Mercedez dolazi u Zagreb i ovaj put će imati samostalan koncert u kultnoj Tvornici Kulture. Mimi Mercedez je danas jedna od najpoznatijih reperica na našim prostorima, a iza sebe ima uspješnu karijeru, za vrijeme koje je izdala albume Mržnja (2019.), Stara Mimi (2018.), Našminkam Se I Pravim Haos (2016.) i Kuma (2018.).

Na koncertu u Tvornici će sasvim sigurno izvesti sve svoje najveće hitove, kao što su Kleopatra, Ne možeš da sediš sa nama, Patike za trčanje i Samo Keš. Ova mlada Beograđanka se zapravo zove Milena Janković, a poznata je i pod imenima Guda iz Huda, Sestra Drugarica i Kabasti Koblenc.

Mlađa populacija se sasvim sigurno sjeća njezinog nastupa na ovogodišnjoj norijadi u Zagrebu, a stariji su je možda slušali na festivalu u Umagu, ali i na Exitu, jednom od najvećih u regiji. Na Instagramu ima zavidan broj pratitelja, njih čak 140 tisuća. Upravo tamo je komentirala koji je ‘dress code’.

U susret novom albumu dres kod će i u Beogradu i Zagrebu biti isti – dođite kao seksi vanzemaljci (neon zelena ili metalik boja najbolje) i pomozite mi da napravimo svoju verziju svemira na koju ćemo biti ponosni zauvek, napisala je Mimi.

I dok to nije nikakva garancija za odličan koncert, sasvim sigurno će Mimi pripremiti veliki spektakl. Koncert će se održati 21. listopada, a karte se mogu kupiti u pretprodaji za 60 kn, i to ovdje.