Podijeli objavu

Posljednjom autorskom pjesmom ‘Milion’, Ivan Zak napravio je pravu pozitivnu pomutnju u eteru. Priznanje je stiglo u obliku nominacije za hit mjeseca listopada za hit godine, glazbene nagrade Cesarica, a sve zahvaljujući glasovima publike, fanova i zaljubljenika u domaću glazbu.

Svoje favorite, u ovom slučaju Ivana, glasanjem možete podržati do nedjelje 24.11., putem facebook stranice Cesarica, viber aplikacije.

Upravo je ‘Milion’ najavio novo glazbeno poglavlje u Ivanovom životu. Navikli na vrhunsku produkciju, kada su u pitanju njegove pjesme i spotovi, ovoga je puta otišao korak dalje. Po prvi puta njegove stvari izlaze pod vlastitom etiketom IZ Produkcija i IZ Videos.

Da je ovo pjesma drugačija od svega što je do sada radio, uvjerite se slušanjem već prvih taktova, “Tražim uvijek nešto novo u studiju. Naročito u današnje vrijeme kad se glazba mijenja kao i sve drugo. Tražim nove beatove i melodiju i upravo je tako nastao ‘Milion’., ističe Ivan.

Kao i svaki puta kada su u pitanju video izdanja, publika ima prigodu vidjeti najbolje od Ivana i njegove glazbene ekipe. Sve to uvod je u nova glazbena iznenađenja koja ubrzo stižu iz kreativne radionice Ivana Zaka.