Mile Perkov dolazi na CMC festival sa snažnom pjesmom “Još jednu noć”

Podijeli objavu

Nakon singla “Suze za Dalmaciju” Mile Perkov predstavlja “Još jednu noć”, pjesmu koju će premijerno izvesti na CMC festivalu u Vodicama. Od 2018. godine i debija na festivalu ovaj Šibenčanin nastavlja isporučivati emotivne pjesme s jakim karakterom i specifičnim autorskim potpisom.

Ne čudi stoga što je i ove godine pronašao mjesto na najvećem domaćem glazbenom festivalu, gdje će 8. lipnja nastupiti na velikoj festivalskoj pozornici. Glazbu i aranžman pjesme potpisuje Ante Toni Lasan, autor teksta je Mile Perkov, a spot je režirao Tomislav Dugandžić. Kadrove zabilježene na Šibenskoj šetnici, Bar code clubu i hotelu Olympia Sky Vodice upotpunila je Ivana Orlić.

Mile Perkov nastupao je s klapama Logorun iz Tribunja i Mirakul iz Vrpolja te ansamblom Bracera s kojim je 2011. godine na Melodijama hrvatskog juga Opuzena osvojio drugo mjesto publike s autorskom pjesmom “Kada zaspe svića”. Nakon tog uspjeha kreće u solo vode sa singlom “Dalmacija plače, Dalmacija piva” s kojim nastupa u Opuzenu 2015. godine. Drugi singl “Kriva je” objavljen je 2016. godine, treći “Lipša od sviju” 2017. godine, a “Ajmo prijatelji” četvrti je singl kojim se široj publici predstavio na CMC festivalu 2018. godine. Uspješan niz singlova nastavio je i ove godine pjesmom “Suze za Dalmaciju”.