Podijeli objavu

Mile Kekin u solo varijanti dolazi u dvorište The Garden Brewery u četvrtak 30. svibnja.

Frontman Hladnog piva u ulozi kantautora predstavlja solo projekt „Kuća bez krova“, koji mu je osigurao dvije nominacije za Porin – za Album godine i Najbolji album rock glazbe, a u punoj postavi s pratećim bendom predstavit će ga na Žitnjaku.

Autorski i dijelom autobiografski album “Kuća bez krova” obilježili su singlovi “Reno 4”, nominirana za pjesmu godine na prošlogodišnjem Porinu i mjesecima jedna od najslušanijih u Hrvatskoj , putni “Atlas”, kao i “Takav par”, “Atlantida” i “Samo moja”.

Uz stvari s novog albuma, Mile će s bendom u dvorištu The Garden Breweryja na Žitnjaku odsvirati i neke stare pjesme iz njegove prve solo faze kao što su „Dolje je bolje“, „Maslina“, „U dva oka“…

Pridružit će im se Tomo Šunjić koji će otvoriti večer s DJ setom. Ulaz je od 17 sati, a koncert počinje u 20 sati i čini ovo savršenim druženjem nakon posla.

Nastup Mile Kekina koncert je kojeg The Garden Brewery postavlja u suradnji Kokoš ili jaje, organizatorima koji potpisuju zagrebačka događanja poput Fuliranje ili Zagreb Burger Festival.

Ulaznice su u pretprodaji 50kn, dok će na ulazu biti 70kn, a dostupne su u sustavu Entrio i na njihovim prodajnim mjestima.