Michael Kiwanuka predstavio singl “You Ain’t The Problem” i najavio novi studijski album!

by kol 14, 2019Izdvojeno, Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Michael Kiwanuka najavio je detalje oko objave svojeg trećeg studijskog albuma “KIWANUKA”.

Album će objaviti 25. listopada, a već sad nam je dostupan i prvi singl s albuma – “You Ain’t The Problem”. Hrvatska publika singl može slušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

Michael Kiwanuka je svoj novi album snimao u New Yorku, Los Angelesu i Londonu, a produkciju potpisuju Danger Mouse i Inflo, koji su radili i na njegovom albumu “Love & Hate”. Za svoj novi album Kiwanuka objašnjava: “Mislim da je moj prošli album bio poput terapije. Ovaj govori o osjećaju zadovoljstva samim sobom. Govori o prihvaćanju samog sebe te istražuje što danas znači biti čovjek.” Prva pjesma s albuma, “You Ain’t The Problem” nam je već dostupna, a za nju je napravljen i prigodan lyric video.

Novi album bit će zanimljiv svim glazbenim fanaticima. Kiwanuka je na njemu radio dvije godine, a očekuje se puno snažnih glazbenih tema i sanjarskih melodija te će slušatelji imati osjećaj kao da slušaju jednu dugačku pjesmu. Sve to je, naravno, popraćeno i vokalnim dionicama u kojima će Michael progovarati o svojem identitetu, ali i o nadi u budućnost. Album je dostupan za prednaručivanje.

Michael Kiwanuka svoj je posljednji studijski album naziva „Love & Hate“ objavio 2016. godine. Izdanje je dobilo brojne pohvale te je Michaelu osigurao nominaciju za nagradu BRIT u kategoriji najboljeg britanskog albuma. Talentirani kantautor je trenutno na velikoj turneji po Europi, a za 2020. je najavio i turneju po Velikoj Britaniji. Hrvatska publika imala ga je priliku slušati prošlog srpnja na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku.