Mia s “Cestom do sna” došla do prvog mjesta najemitiranijih singlova u Hrvatskoj

by lip 13, 2019Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Mia Dimšić apsolutna je vladarica nacionalnih top lista, kako s debitantskim albumom “Život nije siv”, tako i sa singlovima koji su često završavali na samom vrhu HR Top 40 liste.

“Cesta do sna”, najnoviji singl i nasljednik hita “Ovaj grad” s kojim je Mia najavila novi, drugi studijski album, sada je zasjeo na čelnu poziciju nacionalne top liste najemitiranijih singlova koju vodi Hrvatska diskografska udruga. Pjesma je na YouTube-u prešla 20 tisuća pregleda, a uživo je predstavljena i na CMC festivalu u Vodicama. Miji je tim povodom dodijeljeno priznanje CMC televizije za hit festivala 2018. godine, pjesmu “Do posljednjeg retka”.

Mia na CMC festivalu u Vodicama (Foto: Andrej Smolić/Live studio)

Popularnu Slavonku ovog ljeta očekuje niz nastupa, a najveći je najavljen za 10. srpnja kada će nastupiti pod zvijezdama na pulskom Kaštelu. Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventima.

Mia je status zvijezde puno puta opravdala na malim i velikim pozornicama stoga je nesumnjivo riječ i o najvećoj hrvatskoj pop zvijezdi ovog desetljeća, a koja iz godine u godinu ruši rekorde. Shodno tome nalazi se već 115 uzastopnih tjedana na HR Top 40 listi najprodavanijih albuma u Hrvatskoj sa svojim debitantskim studijskim uratkom “Život nije siv”.

Za višestruku dobitnicu Porina još je puno izazova u predstojećoj glazbenoj karijeri, a ne sumnjamo kako će njezino ime stajati i uz još neke diskografske rekorde.