Mia rasprodala Lisinski!

by stu 29, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Jedna od najpopularnijih pjevačica i kantautorica na domaćoj glazbenoj sceni, Mia Dimšić, rasprodala je “Božićni koncert za male i velike” koji će održati u nedjelju, 3. prosinca u 18 sati u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog!

“Život nije siv” najprodavaniji domaći album u Hrvatskoj

Mia je svojim glazbenim talentom i pjesmama osvojila široku publiku te potpuno opravdala naziv pjevačke senzacije! Debitantski album “Život nije siv” nakon samo tri tjedna od objavljivanja postao je najprodavaniji domaći album u Hrvatskoj, a takav je uspjeh Miji donio i lijepa priznanja. Ističu se četiri nominacije za nagradu Porin te naposlijetku i osvojeni Porin za najbolji videobroj “Život nije siv”, zatim nagrada Hrvatske diskografske udruge za Najboljeg novog izvođača 2016., nagrada CMC televizije za najbolju izvođačicu 2016. godine te nagrada “Moj prvi Music pub – Pjevačica 2016.” emisije Music Pub Zlatka Turkalja Drugog programa hrvatskog radija. Kao nagradu za sve dotadašnje uspjehe, u lipnju ove godine Mijin album “Život nije siv” objavljen je i na vinilu!

Pjesme “Bezimeni” i “Sunce, oblak, vjetar” s kojom je Mia pobijedila na ovogodišnjem Splitskom festivalu, među najvrćenijim su singlovima u Hrvatskoj tijekom 2017. godine, a tom se popisu sada pridružuje i najnovija pjesma “Kiša” koja je prošlog tjedna debitirala na HR Top 40 na 4. mjestu! Šlag na kraju izuzetno uspješne godine, uz rasprodanu Veliku dvoranu Lisinski je i Mijin novi studijski album “Božićno jutro” s 11 božićnih pjesama na hrvatskom i engleskom jeziku, koji će biti objavljen u petak, 1. prosinca i koji će Mija ekskluzivno predstaviti u Lisinskom!