Mia Dimšić oduševila publiku na pulskom Kaštelu: ‘Ovakvi koncerti su najveća uživancija’

by kol 13, 2019Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Nedjeljni koncert Mije Dimšić na pulskom Kaštelu bio je prava glazbena poslastica za sve prisutne.

Od izlaska pred brojnu publiku, Mia je zračila iznimnom energijom. Talentirana i izrazito simpatična osječka kantautorica u gotovo dva sata svirke pokazala je iznimne glasovne mogućnosti i odlično snalaženje u nastupu uživo, kojeg je izvanredno pratila sedmeročlana ekipa.

Koncert je počeo velikim hitom ‘Život nije siv’ (Porinom nagrađeni istoimeni album u izdanju Croatia Records), za vrijeme kojeg se mogao čuti najveći broj pratećih vokala.

Tijekom cijelog koncerta Mia je otvoreno i srdačno komunicirala s publikom koja ju je zauzvrat nakon svake izvedbe nagradila velikim pljeskom. Osim autorskih pjesama, među kojima su bile ‘Kiša’, ‘Bezimeni’ i ‘Cesta do sna’, Mia je pripremila i nekoliko obrada velikih svjetskih hitova pa smo tako mogli čuti zanimljive interpretacije ‘Ring of fire’ Johhnyja Casha, ‘Shape of you’ Eda Sheerana i ‘Can’t take my eyes off you’ Frankieja Vallija & The 4 Seasons.

Brojnoj je publici jedan od vrlo emotivnih trenutaka koncerta bila najava Oliverove pjesme ‘Kad mi dođeš ti’, čijom je predivnom izvedbom Mija odala počast našem velikom autoru i iznimnom čovjeku, kojeg je imala čast i sreću upoznati i s njime raditi.

Foto | Daniel Kiršić

Najmlađa publika je uživala u koncertu, ali ipak s nestrpljenjem čekala njegov kraj kako bi nakratko stali kraj Mije i fotografijom ovjekovječili taj poseban trenutak. A Mia je s velikim strpljenjem ispunila želju svakome o njih i pulske obožavatelje ispratila zadovoljne i ispunjene.

„Presretna sam kako je prošao koncert, moj bend i ja smo uživali. Od ambijenta koji je stvarno prekrasan i romantičan, do publike koja je s nama pjevala od prve pjesme, uz besprijekornu organizaciju, ostalo mi je samo da opušteno pjevam i uživam, a takvi koncerti su najveća uživancija.“ –  izjavila je Mia.

Uigrana osmeročlana ekipa se odlično snalazi na pozornici i definitivno su spremni za nove koncertne izazove.