Home Vijesti Domaća glazba Mia Dimšić, Luka Nižetić, Aljoša Šerić. Što će prvo napraviti kad sve ovo završi?

Mia Dimšić, Luka Nižetić, Aljoša Šerić. Što će prvo napraviti kad sve ovo završi?

0
Mia Dimšić, Luka Nižetić, Aljoša Šerić. Što će prvo napraviti kad sve ovo završi?

Unison – hrvatski glazbeni savez i dalje postavlja jedno od važnijih pitanja ovih dana –  barem psihološki važnijih obzirom da svi željno iščekujemo trenutak kad će sve ovo završiti i planiramo dane slobode. Pitanje glasi dakle – Što ćeš prvo napraviti kad sve ovo završi?

Naši glazbenici, osim što svaki dan sviraju i pjevaju u sklopu projekta #OdSobeDoSobe i na taj način unose veselje i dobro raspoloženje u karantenske dane, imaju i prilično jasne i konkretne planove o prvim minutama slobode.

Na pitanje što će prvo napraviti kad sve ovo završi, Mia Dimšić odgovara da najprije planira popiti kavu u kafiću. Zasitila se one koju sama sebi napravi unutar 4 zida, pa mašta o odlasku na kavu s mlijekom s ekipom.

Luka Nižetić planira dvije stvari – prvo izgrliti i izljubiti sve oko sebe, a onda se planira baciti u viško more i kako kaže, ne namjerava dva dana izlaziti van iz mora.

A Aljoša Šerić također ima u planu grljenje i to – roditelja. Mama mu je slavila nedavno rođendan i teško mu je palo što ju ne može zagrliti. Drugi dio plana je nešto drugačiji. Što je to, sasvim ljudski i iskreno što Aljoša planira, zajedno s odgovorima Mie i Luke, pogledajte u videu na YouTube kanalu Unisona. A mi nastavljamo dalje istraživati koji su planovi domaćih glazbenika kad sve ovo završi. Do tada #ostanitedoma.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here