Podijeli objavu

Danas od 18 sati počinje sedmo izdanje Membrain Festivala koje se i ove godine održava na čarobnoj lokaciji rt i kamp Martinska nasuprot Šibenika. U naredna četiri dana, na tri pozornice nastupit će preko 80 DJ-eva iz Hrvatske, Europe i svijeta.

Ovogodišnji posjetitelji Membraina moći će tako čuti izvođače iz: Hrvatske, Srbije, Slovenije, Amerike, Engleske, Irske, Njemačke, Austrije, Španjolske, Mađarske, Poljske i Belgije. Žanrovski, svirat će se: DnB, Dubstep, Halftime, Minimal, Neuro, JumpUp, Liquid, Dub, Experimental, Electronica, Global i Tropical. Poznate su i satnice nastupa po danima.

„Sedmu godinu Membrain u Šibenik dovodi muziku kakva se može čuti u najpoznatijim klubovima svjetskih metropola nezavisne scene. Sad je to već pravi mali raj za zaljubljenike u underground bass zvukove, i svake godine nas posjećuje sve više publike. Ove godine imamo nezapamćen interes kako artista tako i posjetitelja iz cijele Europe koji upravo zbog Membraina žele doći na 4-5 dana u Šibenik. Mislimo da će ove godine festival eksplodirati u onom pozitivnom smislu i pozivamo sve da dođu na Membrain i dožive zaista jedno posebno festivalsko iskustvo“, najavljuju organizatori iz PARK kolektiva.

Prijevoz do Martinske i nazad osiguran je dnevnim brodskim linijama i noćnim taxi brodovima, a kamp u gustoj borovoj šumi i ove godine je besplatan za sve posjetitelje.

Tko nije kupio ulaznice u pretprodaji, to može učiniti danas od 18 sati na ulazu u festivalski prostor. Festivalska ulaznica košta 350 kuna, Vikend ulaznica 250, a Dnevna ulaznica 150 kuna.

Inače, Membrain Festival organiziraju Davor Dedić, Splićanin s amsterdamskom adresom i Takeshi Fujimura, Australac japanskog podrijetla, a kompletna realizacija festivala odvija se preko poznate šibenske PARK organizacije