Mejaši predstavljaju novi spot za pjesmu „Ja još mogu!“

by lip 28, 2019Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Njihov posljednji singl „Blago nama“ koji je nastao tijekom turneje u Australiji oduševio je mnogobrojnu publiku i radijske urednike te je pronašao put do nacionalne top ljestvice HR TOP 40.

Sa svojim novim singlom „Ja još mogu“ u kojemu se zanimljivim izborom riječi – „Ja još mogu hvala Bogu, ne obara me ništa s nogu. Mogao bi danju noću, vino piti i ljubiti.. a sutra opet nastaviti“ – Mejaši opisuju lude ljetne dane i noći pred nama u pjesmi za koju smo uvjereni da će postati ljetni hit!

Autor pjesme je Denis Dumančić, tekst potpisuje Fayo, dok su na aranžmanu radili Branimir Mihaljević i Denis Dumančić.

Kako je dečkima bilo prilikom snimanja spota zadovoljno su komentirali: „Spot za ljetnu pjesmu “Ja još mogu” snimili smo na prekrasnim lokacijama čarobnog grada Primoštena gdje smo proveli dva dana u društvu glavne glumice Ane Friščić dok je iza kamere stajao režiser Petar Begović, a iza fotoaparata Tina Blagušević. Ovo je vesela ljetna pjesma baš u stilu Mejaša s kojom ćemo slaviti, piti, ljubiti i sve što ide uz to, a sutra opet nastaviti. Pjesma je bržeg ritma koji odmah poziva na ples kao što smo već do sada i naviknuli našu publiku pa vjerujemo da će naši koncerti ovo ljeto biti pravo ludilo.“

Pripremite se za još jedan drmeš-punk koji su vam dečki pripremili te ih pratite i na društvenim mrežama kako biste mogli saznati gdje je njihov sljedeći nastup na kojem će žariti i paliti cijele noći!