Mejaši i Miroslav Škoro otključali su vrata HRTOP40 i zabilježili najviši ulaz

by srp 31, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Pjesmom ‘Otključaj mi vrata’ ovog tjedna Mejaši su zabilježili najviši ulaz na nacionalnu listu najemitiranijih pjesama HRTOP40.

Suradnja njih i Miroslava Škore u ovoj pjesmi, na prvo slušanje osvojila je slušatelje i urednike radio postaja te postala obavezna pjesma koju Mejaši izvode na svojim nastupima.

– Pjesma “Otključaj mi vrata” je već dugo na našem koncertnom repertoaru i kod publike je zaista dobro prihvaćena. Ima neki specifičan šarm i veselje u sebi koji u ljudima bude pozitivu pa mi je drago da je zaživjela i u eteru. Veliko hvala glazbenim urednicima i našoj publici koji su je prepoznali. – rekao je Nikola Bosilj iz Mejaša.

Mejaši su poznati po tome koliko truda ulažu u svoje pjesme, koliko ulažu ideja u svoje video spotove pa su se tako našalili i sa Škorom u ovom najnovijem, iako se čini da se više Škoro našalio s njima.

Zadovoljni razvojem i postignućima, Mejaši su zasukali rukave i ubrzanim ritmom nastavljaju samo naprijed, a do početka sljedeće godine neće imati vremena za odmor.

Krajem godine očekuje ih američko – kanadska turneja, a mogu se pohvaliti i dogovorenim nastupom za Novu godinu, ni više ni manje, nego u Vancouveru.

Bravo Mejaši!