Matt Corby objavio singl „Talk It Out“

by srp 17, 2019Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Australski kantautor Matt Corby i popularna multi-instrumentalistica Tash Sultana udružili su snage i snimili singl „Talk It Out“, pjesmu koja svojim opuštenim ritmom i poletnim melodijama čini savršen soundtrack za ljeto.

Singl „Talk It Out“ hrvatskoj je publici dostupan u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

„Ova je pjesma nastala u razdoblju stvaranja mojeg albuma „Rainbow Valley“, no nije se na njemu našla jer je bila drugačija od ostatka snimljenog materijala. Nedavno sam odlučio pozvati Tash da joj da svoj doprinos, znao sam da je sposobna ostvariti svaku moju glazbenu viziju. Bilo je nevjerojatno surađivati s nekim toliko talentiranim.“, otkrio je Matt, koji je na pjesmi odsvirao svaki instrument osim gitare, koju je snimila Tash.

„Želja da snimimo zajedničku pjesmu postoji od 2017. godine, no zbog obaveza nismo mogli uskladiti rasporede. Matt me pozvao da surađujem na pjesmi “Talk It Out“ i dodam ključne elemente koji su joj nedostajali. Doista sam ponosna na naš rad, bila mi je velika čast sudjelovati u ovom projektu.“, kaže Tash, koja je ušla u povijest kao prva glazbenica koja je tri puta rasprodala London Brixton Academy prije nego je objavila ijedno studijsko izdanje.

„Talk It Out“ kreativan je spoj jednih od najproduktivnijih multi-instrumentalista ovog doba. Matt i Tash oboje na globalnoj razini privlače velik broj publike te su poznati po njihovim očaravajućim live izvedbama. Oboje su u dosadašnjoj karijeri postigli impresivne rezultate kao što su višestruki platinasti singlovi, a ukupan zbroj streamova koje su njihove pjesme ostvarile iznosi oko jedne milijarde.

Tash Sultana u proteklih je 18 mjeseci odradila koncerte u više od 20 zemalja i prodala više od 500 tisuća ulaznica. Mlada glazbenica jedna je od najvećih australskih glazbenih senzacija, a njeni koncerti ruše rekorde posjećenosti.

Matt Corby jedan je od najpoznatijih predstavnika australskog indie rocka. Pažnju šire publike dobio je 2011. godine zahvaljujući četvrtom EP izdanju „Into The Flame“. Među njegovim uspješnim pjesmama našle su se „Brother“ i „Resolution“, obje nagrađene australskom glazbenom nagradom ARIA u kategoriji Pjesme godine.