Podijeli objavu

U samo tri tjedna planulo je preko 1000 ulaznica za koncert Massima 27. srpnja na jednoj od najljepših pozornica u Hrvatskoj, onoj na tvrđavi svetog Mihovila u Šibeniku. Zbog velikog interesa dodan je još jedan koncertni datum, dan kasnije 28. srpnja. S pravom je naš omiljeni pjevač procijenio da ljetnu turneju 2018. treba započeti u Krešimirovom gradu koji ga je, kao i prije tri godine, dočekao s velikim oduševljenjem. I tada je Massimo rasprodao dva koncerta na svetom Mihovilu, ali nitko nije mogao ni zamišljati da će se sada ulaznice za prvi kocert rasprodati čak tri mjeseca prije nastupa.

Za to treba zahvaliti ponajprije šibenskoj publici, ali i prekrasnom mjestu pod zvjezdama, tvrđavi sveti Mihovil koja je savršena kulisa za Massimov senzibilan izričaj. Nakon nastupa u Šibeniku Massima očekuje večer za pamćenje u još jednoj predivnoj tvrđavi – pulskom Kaštelu u utorak, 14. kolovoza. Tri dana kasnije, u petak 17. kolovoza, u provodu pod zvjezdanim nebom uživat će publika u Opatiji na tamošnjoj Ljetnoj pozornici. Nakon koncertnog proputovanja jadranskom obalom ovog ljeta Massimo se 14. rujna vraća u Zagreb gdje na Šalati priprema spektakl pod otvorenim nebom. A da koncerti budu posebno iskustvo pobrinut će se sponzor Massimove ljetne turneje – Stella Artois.

Za drugi šibenski koncert (28.07.) u prodaju je puštena ograničena količina ulaznica po još uvijek povoljnijoj cijeni. Nakon rasprodaje tog ograničenog kontingenta cijena ulaznica bit će 30 kn skuplja.