Podijeli objavu

Samobor je sinoć plesao i pjevao u ritmovima Tonija Cetinskog, koji je na svoj prepoznatljiv glazbeni način, dao završni pečat ovogodišnjem Samoborskom fašniku i okončao vladavinu princeze Srake, Princa Fiškala i Suca.

Okupljeni na središnjem gradskom trgu uživali su u dvosatnoj Tonijevoj glazbenoj čaroliji, koji je uz podršku svog benda atmosferu u hladnoj zimskoj noći vrlo brzo doveo do usijanja. Neiscrpna energija, uz svima dobro znane melodije i tekstove, bila su dobitna kombinacija za sve okupljene koji su pod maskama, od početka do kraja, plesali i pjevali uz nezaboravne hitove.

Foto: Mario Draušnik

Neodoljivu večer u Samoboru, upotpunila su sada već svima dobro poznata lica, kojima Toni nesebično pomaže u glazbenoj afirmaciji. Mlade snage regionalne scene, Jure Brkljača, David Temelkov i Marko Kutlić, svojim su talentom i pjesmama, već zadivili obožavatelje. Tonijev pozitivan vjetar u leđa, kojim im omogućuje da osjete nastup pred prepunim dvoranama i trgovima, dobrodošlo im je iskustvo.

Sa druge strane, trojac koji predstavlja možemo reći novu glazbenu scenu, publici se odužuje na senzacionalan način. Jure Brkljača naprosto je zabljesnuo novim sjajem izvevši svoju pjesmu ‘Druga strana’, a zajedno sa Tonijem skladbu ‘Morski vuk’, gdje im se pridružio i David Temelkov. Istodbno, svojom novom pjesmom ‘Ljubavi’, David je oduševio sve prisutne na trgu.

Marko Kutlić, briljirao je otpjevavši zajedno s Tonijem skladbu ‘Lagala nas mala’, kao i svoj hit ‘Srce se spasilo’.

Toni je i ovim nastupom na najljepši mogući način zakoračio u Dan zaljubljenih, a znajući ga kao iznimnog glazbenika i čovjeka koji uvijek ističe kako je ljubav njegov pokretač i životni moto, sigurni smo kako će i dva predstojeća koncerta u Sloveniji, u Ljubljanskoj Cvetličarni 16.02., a dan kasnije 17.02. u sportskoj dvorani ŠIC u Ljutomeru, biti iznimni glazbeni doživljaj za sve zaljubljene ili one koji tek traže svoju srodnu dušu.

Jedno je sigurno, očekuju vas odlični koncerti, jer Toni i njegov bend uvijek daju sve od sebe. Istodobno, svakom novom skladbom, nastavlja raditi na sebi, svojim pjesmama, izvedbama, kako bi bio što bolji. Prigoda je to da uživate i u novoj pjesmi ‘Kao u snu’, koja je od prvog pojavljivanja u eteru početkom ovog tjedna osvojila struku i slušatelje.

16.02. Slovenija, Ljubljana, Cvetličarna
17.02. Slovenija, Ljutomer, Športna dvorana ŠIC Ljutomer