Podijeli objavu

Mjesec dana prije najavljenog koncerta, zagrebački punk rock bend Mašinko predstavio je animirani videospot za pjesmu ‘Rijetka sprava’.
Za režiju, animaciju i dizajn videospota zaslužna je Ira Bulić, akademska umjetnica koja radi pod imenom Nisam Tapir. Iza sebe broji reference za rad na autorskim animiranim filmovima, televizijskim reklamama, filmovima drugih autora, a bavi se i izradom plakata te ilustracijom. Montažu potpisuje Valent Balun.

‘Rijetka sprava’ druga je pjesma s Mašinkovog zadnjeg izdanja koja je dobila svoj videospot. Sa split albuma „Godina majmuna / Majmun godine“ (2016.), snimljenog zajedno s osječkim punkerima Debeli precjednik, ranije je već izašao i videospot za pjesmu ‘Srkijev san 21’.

Mašinko, kao jedno od relevantnijih imena regionalne nezavisne scene, nastupit će 23. veljače u zagrebačkom Vintage Industrialu. Početkom veljače objavit će maxi singl s dvije nove pjesme koje će svoju live premijeru doživjeti na koncertu. Pjesme će izaći digitalno, ali i fizički na 7” picture discu za kojeg je vizual radio poznati street artist CHEZ 186.

Ulaznice za koncert

Ulaznice u pretprodaji kupuju se po cijeni od 45 kn, a na dan koncerta 60 kn.
Službena prodajna mjesta:
• Vintage Industrial Bar (Savska 160)
• Dirty Old Shop (Tratinska 18)
Koncert organizira K.L.U.B. Dostava Zvuka koji stoji iza festivala Ferragosto JAM.