Marko Tolja & Jazz orkestar HRT-a nastupaju u Opatiji i Puli

by srp 27, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Stavi pravu stvar” na neke od najljepših pozornica Jadrana i uživaj u big band zvuku – upravo bi tako mogla glasiti pozivnica za prestojeće koncerte Marka Tolje i Jazz orkestra HRT-a, u subotu 29.7. u Opatiji i 31.7. u Puli. Želimo Vas povesti na glazbeno putovanje u vrijeme kada je swing bio način života a plesanje sentiša omiljena zabava. Tome još dodajemo da se koncerti održavaju na zaista impresivnim lokacijama Ljetne pozornice u Opatiji i Kaštela u Puli.
U oba slučaja riječ je o posebnim prostorima. Ljetna pozornica je smještena usred znamenitog opatijskog parka Angiolina, odmah uz more, a na pulskom Kaštelu dominira povijesna barokna utvrda iz 17. stoljeća u kojoj je smješten Povijesni i pomorski muzej Istre.
Sjedinili smo bogat glazbeni program nastupom čak 19 vrhunskih glazbenika, postavili koncerte na  najatraktivnijim jadranskim koncertnim prostorima, a kajdanka naših umjetnika puna je pjesama koje su evergreeni poput “Ja volim samo sebe”, “Budi moja voda”, “Rijeka snova”, “Blago onom tko te ima”… Prodaja ulaznica osigurana je kroz  www.eventim.hr,a vama je odličan provod osiguran!
Spomenut ćemo da su prije dva dana Marko Tolja i Jazz orkestar HRT-a nastupili i u Gradu bogate kulture i povijesti na krajnjem jugu – Dubrovniku – povezujući promotivnim aktivnostima oko novog albuma “Stavi pravu stvar” krajnji jug i sjever Hrvatske.