Home Vijesti Domaća glazba Marko Kutlić vladar HR Top 40 liste!

Marko Kutlić vladar HR Top 40 liste!

0
Marko Kutlić vladar HR Top 40 liste!
Foto: Petar Krajačić Vilović

Pobjednik 67. Zagrebačkog festivala početkom novog tjedna ima višestruke razloge za slavlje.

Foto:IzvanFokusa

Marko Kutlić slobodno možemo reći vlada nacionalnom top listom HR Top 40. Ne jedna, dvije ili tri, već četiri Markove pjesme nalaze se među četrdeset najemitiranijih. Uspjeh je to kojim se ne mogu pohvaliti ni puno starije i iskusnije kolege glazbenici.

Tako se aktualna i pobjednička pjesma Zagrebačkog festivala ‘Samo nek ona sretna je’, našla na sedmom mjestu liste.

Uz nju, na najnovijoj HR Top 40 listi nalazi se i hit duet Marka i Nele ‘U zagrljaju spašeni’ nagrađen Cesaricom za hit travnja. Još jedna pjesma s istoimenom nagradom, ali za hit kolovoza, ‘Samo ljubav’ pronašla je svoje mjesto na ovotjednoj top listi. Krug uspjeha zatvara Markov još jedan veliki hit ‘Sreća’.

Sve skladbe stižu s njegovog izuzetno hvaljenog prvog samostalnog albuma „U kapi tvoje ljubavi“, u izdanju Hit Recordsa, a kojim je razveselio publiku prošle godine, predstavivši ga na fenomenalnom koncertu u Tvornici kulture.

‘Imati četiri pjesme u top 40, na nacionalnoj listi, po radijskom emitiranju velika je stvar, ne samo za mene, već za bilo koga. Iskreno, ne znam je li kome do sad to uspjelo.

Beskrajno sam sretan, što sam u svom timu okružen velikim kreativcima i profesionalcima, ljudima koji su zajedno sa mnom stvorili sve ove pjesme s prvog albuma ‘U kapi tvoje ljubavi’.

Isto tako, zahvalan sam svim radijskim i televizijskim urednicima, koji su prepoznali kvalitetu i iskrenu emociju u mojim pjesmama. Hvala od srca.’, poručio je Marko Kutlić

Ovaj novi trijumf, nakon pobjede na Zagrebačkom festivalu, glazbeniku i cijeloj njegovoj ekipi, itekakav je vjetar u leđa za sve ono što tek dolazi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here