Podijeli objavu

Novi tjedan donosi novo dvostruko zadovoljsto za Marka Kutlića. Njegov aktualnih hit ‘Sreća’ kojim najavljuje svoj prvi album, te pjesma ‘Samo ljubav’ za koju je dobio nagradu Cesarica, nalaze se u prvih pet skladbi nacionalne top liste HR Top 40.

Četvrto i peto mjesto, aktualne top liste, na kojoj je nedavno bio sa čak tri pjesme, rezultat je kojim se i mnogo starije kolege, rijetko mogu pohvaliti. Sve navedeno, novi je veliki zamah glazbeniku, koji je definitivno potvrdio svoj status, najtraženijeg mladog glazbenika i jednog od predvodnika nove scene.

Dosadašnje dvije godine, slobodno možemo reći, gotovo pa savršene karijere, Marko Kutlić okrunit će prvi albumom ‘U kapi tvoje ljubavi’, te samostalnim koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture 23.11..

‘Prije svega, veliko hvala publici. Ovo je njihov rezultat, a mojoj ekipi i meni nagrada za sve dosada napravljeno. Još jednom se pokazalo da slušatelji itekako prepoznaju pravu pjesmu i istinsku ljubav prema glazbi.

‘Istodobno, nestrpljivo čekam prvi album, koji je gotovo spreman. Svi vi koji slušate i volite glazbu koju radim, imat će te priliku u rukama držati album “U kapi tvoje ljubavi” u koji uloženo dvije godine rada i truda. Priču ćemo zajedno zaokružiti u zagrebačkoj Tvornici. Spojit ćemo sve od početka našeg zajedničkog putovanja do izlaska albuma. Kroz pjesmu ćemo zajedno ispričat najljepšu životnu priču. Stoga, #širimoljubav, jer ništa ne mogu bez vas ljudi ‘, poručio je Marko.

Zagreb i Tvornica kulture 23.11., definitivno će biti savršena pozornica da svi zajedno proslavimo Markove dosadašnje uspjehe. Ulaznice su već u prodaji, a možete ih nabaviti putem sustava Eventim.hr.

Uspjeha je i više nego dovoljno. Od brojnih priznanja struke i publike, spomenute Cesarice, nagrade na ovogodišnjem Splitskom festivalu, do onog najvažnijeg prepoznatljivih pjesmama. Krenuvši od prvog singla ‘Srce se spasilo’, preko ‘U kapi tvoje ljubavi’, dueta s Nelom ‘U zagrljaju spašeni’, pa do aktualne ‘Sreća’, sve od njih i brojna nove, slušati ćemo na koncertu u Tvornici 23.11.2019..