Podijeli objavu

Marko Kutlić nastavlja nizati uspjehe. Pobjednička pjesma 67. Zagrebačkog festivala ‘Samo nek ona sretna je’, ovotjedni je broj jedan nacionalne top liste HR Top 40.

Novi je to Markov trijumf, a do nedavno su na istoj listi, bile čak četiri njegove pjesme. Vodeće mjesto potvrđuje da je ova emocionalna skladba, pravi favorit publike.

‘Zahvaljujem svim radijskim i televizijskim urednicima i naravno slušateljima, bez kojih ne bi bilo ni ovoga. Svi oni, prepoznali su emociju i prije svega kvalitetu u mojim pjesmama, čemu težim i što želim svakom novom skladbom postići.

Ovo je nastavak zajedničkog rada, prije svega svih mojih suradnika i prijatelja, kojima sam okružen i zbog čega sam izrazito sretan. Hvala još jednom svima.’ , poručio je Marko.

‘Samo nek ona sretna je’, kao i prethodne uspješnice dolazi s Markovog izuzetno hvaljenog albuma prvijenca ‘U kapi tvoje ljubavi’, kojim je razveselio publiku, predstavivši ga na fenomenalnom koncertu u Tvornici kulture.

Novi album ‘U kapi tvoje ljubavi’ možete nabaviti online na hitmusicbox.com, u svim prodavaonicama nosača zvuka ili prodavaonicama dm-a.