Podijeli objavu

Glazbenici Mario Rucner i Mladen Burnać sve su nas iznenadili sa neočekivanom glazbenom suradnjom u pjesmi “Istina”.

Na prvo slušanje pjesma je izuzetno zanimljiva, govori o problemima današnjice i trkom za poslovnim obavezama, a kako nam ljeto dolazi zasigurno vrlo lako može postati pravi ljetni hit. Mladen i Mario su uspješno napravili neobičan mix njihovih totalno različitih glazbenih stilova, a rezultat je moderna pjesma, koja u isto vrijeme zvuči i klupski i kantautorski.

Do suradnje je došlo tako što je Mario (koji je veliki ljubitelj Mladenove glazbe), zamolio Mladena da mu napiše stihove za svoju novu pjesmu, za koju je imao samo naslov “Istina”. Mladena su cijela ideja i aranžman Svena Gleđe inspirirali da napiše tekst koji će mnoge zaintrigirati . Njegovi stihovi hrabro govore o još nespomenutoj temi u domaćim pjesmama – o uspješnoj poslovnoj ženi, koja je cijeli život posvetila poslu i karijeri, a ostala je uskraćena za ljubav i brak Citat iz pjesme: Ti imaš svega, čak i previše, ali nikog da ti pjesmu napiše, da te ljubi mekim riječima, da ti jutro daje toplim rukama…).

Prvotna ideja je bila da Mario sam pjeva pjesmu, no međutim kada je čuo kako Mladen sugestivno izvodi svoje stihove, zamolio je Mladena i da otpjeva pjesmu. Tako je neplanirano nastao i duet, a koji je sjajno nadopunjen prekrasnom temom na violi, koju svira Mario.

Spot je sniman u jednoj poslovnoj zgradi u Zagrebu, a redateljica spota je mlada Ines Tančeva. U spotu sudjeluje i Mirjana Brezak kao zanosna poslovna žena. Inače, za potrebe spota, Mladen je (ponovno) promijenio frizuru, a Mario je ostao vjeran svojoj, najneobičnijoj frizuri među domaćim glazbenicima. Drage dame, na vama je da čujete ove stihove, odmaknete se od poslovne trke i ostavite prostora za najvažniju stvar -ljubav.