Mario Roth snimio vruće scene s obožavateljicama

by lip 4, 2019Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Grupa Vigor navikla nas je već na vruće ritmove svakog ljeta, a svoju publiku nisu razočarali ni spotom za novu pjesmu “Šatori” kojim najavljuju svoj novi album.

A naziv novog hita simbolički je povezan i s njihovim novim ‘rekordom’ jer su u nepunih godinu dana, kao jedan od vodećih domaćih zabavljača, dupkom napunili čak 70 velikih koncertnih prostora diljem Hrvatske i Slovenije.

– Samo snimanje malo se odužilo jer smo čekali dva tjedna lijepo vrijeme. Ovim spotom željeli smo također zahvaliti našim fanovima koji nas na Instagramu prate već šestu godinu pa smo napravili nagradni natječaj u kojem smo pozvali sve koji bi željeli glumiti u našem spotu da nam se jave. Javilo ih se dosta, a mi smo izabrali one fanove koji su nam se činili najsimpatičniji. Nismo željeli da nam u spotu glume manekenke, nego baš ljudi koji vole našu glazbu i koji će na najbolji način prenijeti pozitivne vibracije, kaže pjevač Mario Roth kojemu je ovo snimanje bilo i posebno atraktivno. U spotu je, naime, puno lijepih djevojaka iz raznih krajeva pa Mariju i njegovim kolegama iz benda nije bilo teško snimiti vruće, ljetne kadrove.

– Nas šestorica u grupi smo prvi put na snimanju imali ovoliko djevojaka oko sebe pa smo i mi bili iznenađeni količinom pozitive i dobre energije koja je trajala cijeli dan na snimanju. Na najbolji način spojili smo ugodno s korisnim. Izgledalo je poput nekog piknika. Redatelj nam je kazao da samo plešemo i zabavljamo se te da nećemo ni osjetiti da nas snimaju – sa smiješkom će Mario koji je uvjeren kako će i ova pjesma biti rado slušana.

– Vigor je uvijek bio poseban. Mi smo još prije šest godina uveli buzuki u našu zabavnu glazbu, a nakon toga su i drugi počeli s tim instrumentom. Zato smo odlučili krenuti novim putem, ne treba se vraćati na staro nego pratiti što mladi danas vole. Vjerujem da će se svi iznenaditi kad čuju našu novu pjesmu jer to je novi-stari Vigor, kaže popularni glazbenik.

Uz Vigor u pjesmi se pojavljuje i Isaac Palma, argentinski pjevač koji je u slovenskom Supertalentu prije tri godine osvojio drugo mjesto.

– Suradnja s Isaacom bila je moja ideja. Ovakvi ritmovi prolaze svugdje u svijetu pa smo ubacivanjem španjolskog jezika to dignuli na višu razinu – dodaje Roth.

A da ovaj popularni bend itekako prolazi kod publike najbolje govori podatak da su koncertno rasprodani mjesecima unaprijed. Nedavno su nastupili u Muenchenu i Kanadi, a svaki tjedan do kraja ljeta imaju već sad barem tri koncerta po Hrvatskoj i Sloveniji. Autohtonni hrvatski zabavljači tako nakon 20 godina truda i ambicije, ističu, danas u potpunosti žive svoj glazbeni san.