Podijeli objavu

Virovitički glazbenik Marin Jurić-Čivro predstavlja svoj treći po redu ovogodišnji singl! U radijskom eteru te putem digitalnih glazbenih platformi od ovog petka, 12. lipnja, svira pjesma „Nije dovoljno“, s kojom se Marin ujedno vraća i na Splitski festival.

Nakon što je godinu započeo objavom singla „Zima“, hvaljenog dueta s Ninom Kraljić i 2. mjestom na 67. Zagrebačkom festivalu, a zatim i sudjelovanjem na Dori 2020. s pjesmom „Naivno“, Marin Jurić-Čivro nastavlja predstavljati novi studijski materijal, u suradnji sa svojim provjerenim glazbenim timom kojeg čine producent i autor Marko Matijević-Sekul te autori Boris i Maja Kolarić.

O nastanku i inspiraciji nove pjesme Marin otkriva: „Pjesma “Nije dovoljno” je nastala neposredno nakon Dore 2020., dok smo još bili u punoj radnoj snazi i inspiraciji. Sama tema pjesma je zamišljena kao odnos dviju osoba, gdje je ponekad suđeno da budu jedno uz drugo, međutim koliko god truda uložili, ispada uzalud“.

Kako je već istaknuto, s pjesmom „Nije dovoljno“ Marin Jurić-Čivro će nastupiti u natjecateljskom dijelu ovogodišnjeg izdanja Splitskog festivala, što označava njegov povratak na ovu glazbenu manifestaciju; prvi put je nastupio 2017. godine s pjesmom „Još uvijek“, koja je tada dobila nagradu za ‘Najbolji aranžman’. „Bilo je to ugodno iskustvo, a ta nagrada nam je svakako bila dodatna motivacija za ovogodišnju prijavu“, nadovezuje se Marin.

Upravo su s pjesmom „Još uvijek“ Marin i producent Marko Matijević-Sekul započeli svoju suradnju, koja se nastavlja i u ovoj godini, te zajedničkim snagama pripremaju Marinov debitantski studijski album: „Volio bih da album ugleda svjetlo dana do kraja ove godine – tako da je plan primiti se posla i ujedno uživati u glazbi i trenucima koje nam to donosi“, zaključuje Čivro.

Novi singl „Nije dovoljno“ u izdanju Universal Music Hrvatska od ovog petka, 12. lipnja svira u radijskom eteru te je publici dostupan za slušanje i putem digitalnih glazbenih platformi – u Hrvatskoj putem Deezera, Apple Musica, Google Playa i YouTubea.