Marin Jurić-Čivro i Nina Kraljić nominirani za Best Adria Act

by lis 5, 2017Domaća glazba, Vijesti

MTV je danas objavio imena pet izvođača iz regije koji će se boriti za nagradu MTV Best Adria Act na ovogodišnjoj dodjeli MTV europskih glazbenih nagrada, 2017 MTV EMA. Nominirani u ovoj kategoriji su Sara Jo, Ničim izazvan, Nina Kraljić, Marin Jurić – Čivro i Koala Voice. Glasanje za MTV Best Adria Act počinje 4. listopada, na www.mtvema.com i trajat će sve do 11. studenog u ponoć, kada će biti poznat pobjednik u ovoj kategoriji.

Tradicionalna dodjela europskih glazbenih nagrada MTV EMA održat će se sredinom studenog u Londonu. Ono što svakako plijeni našu pažnju su nominacije izvođača iz Universal Music glazbene obitelji, uključujući Best Adria Act kategoriju, u kojoj su nominirani Nina Kraljić i Marin Jurić-Čivro. 

Prema broju nominacija listu predvodi Taylor Swift, koja je za nagradu nominirana u ukupno šest kategorija, što uključuje i Best Video nominaciju. Iz Universal Music glazbene obitelji slijede ju Shawn Mendes i Kendrick Lamar s ukupno pet nominacija.

Interesantno je kako se od ove godine kategorije Best Male i Best Female spajaju u jednu – Best Artist kategoriju. U ovoj novoj kategoriji uz spomenute Taylor, Kendricka i Shawna, nominirana je i Ariana Grande.

Objava o nominaciji me totalno oduševila i počašćena sam da sam nominirana u regionalnoj kategoriji u okruženju sjajnih muzičara. Super je osjećaj i biti spomenut uz najpoznatija imena svjetske glazbene scene. Bila bih jako, jako sretna da to osvojim, priznajem!“, otkriva Nina Kraljić, dok je Marin Jurić-Čivro putem svog Facebooka kratko napisao „Stigla je MTV EMA Best Adria Act nominacija! Skačem od sreće!“.

Fanovi za svoje favorite mogu glasati i u kategoriji Best Adria Act, a glasanje traje do 11. studenog, putem MTV EMA stranice: http://www.mtvema.com/. Na istome mjestu moguće je pronaći i čitavu listu svih nominiranih po kategorijama. Svečana ceremonija dodjele glazbenih nagrada održat će se 12. studenog.

Podsjećamo, Nina Kraljić je nedavno kao novi singl s albuma „Samo“ predstavila pjesmu „Negdje“, s pratećim videospotom, dok je Marin Jurić-Čivro početkom ljeta objavio zamijećeni singl „Još uvijek“.