Marija Žeželj predstavlja video za novi singl “Louder Than A Drum”

by stu 30, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Nakon što je sredinom mjeseca predstavila svoj novi singl “Louder Than A Drum”, Marija predstavlja i prateći videospot, koji je od danas dostupan putem njenog službenog YouTube Vevo kanala.

Službeni videospot pastelnih boja stiže 2 tjedna nakon što je singl «Louder Than A Drum» objavljen u digitalnom obliku i radijskom eteru te predstavljen publici. Novi je singl u tom razdoblju dosegnuo visoke pozicije na Deezer digitalnim listama, a zanimljivo je i kako je mlada i talentirana Marija u tom periodu navršila 18 godina!

Spot slikovito objašnjava trenutak Marijinog odrastanja

Za video je bio zadužen mladi redatelj i fotograf Kosta Đuraković, koji otkriva: “Spot slikovito objašnjava trenutak Marijinog odrastanja, gdje je dijelom u svijetu vršnjakinja, a dijelom u svijetu odraslih. Svih šest junakinja spota predstavljaju dijelove njene osobnosti – prošle, sadašnje i buduće. Plavo-rozi interijer oslikava njen stav, promatranje svijeta kroz «ružičaste naočale», dok je scena parka prikaz osjećaja zarobljenosti u vremenu. Sam proces stvaranja i realizacije koncepta videa zahtjevao je intimniju atmosferu, razgovore i puno druženja.”

Produkciju novog singla potpisuje austrijski dvojac Popmaché, s kojima je Marija surađivala i na svom debitantskom singlu „Dance Like Nobody’s Watching“, čiji prateći video trenutno broji više od 14 milijuna YouTube pregleda. S istim producentskim timom nastali su i remix i akustična verzija spomenute debi-pjesme, stoga ne čudi kako se suradnja nastavila i na Marijinom drugom po redu singlu.

U sklopu promocije novog singla, Marija je nastupila u Beču s mladim američkim pjevačem Alexom Aionom, tijekom njegove europske promotivne turneje. U Universal Music Austria uredu u akustičnom izdanju su izveli njegov singl «Does It Feel Like Falling», što je publika imala priliku popratiti i na njenom Instagramu.

Novi Marijin singl „Louder Than A Drum“ digitalno je dostupan diljem svijeta, a hrvatski fanovi pjesmu mogu poslušati na Deezeru i Google Playu.