Marija Žeželj predstavlja novi singl “Louder Than A Drum”

by stu 17, 2017Domaća glazba, Izdvojeno, Nova izdanja, Vijesti

Nakon uspješnog debi-singla “Dance Like Nobody’s Watching”, Marija nastavlja svoju glazbenu avanturu novim singlom “Louder Than A Drum”! Pjesma je od danas u Hrvatskoj dostupna u radijskom eteru te u digitalnom obliku, putem Deezera i Google Playa.

Energična pop-pjesma

“Louder Than A Drum” je energična pop-pjesma, u kojoj Marija slušatelje vodi iza kulisa njenog uzbudljivog života. Singl govori o raznolikim situacijama u kojima se ona svakodnevno nalazi i predstavlja priču njenog razvoja iz tinejdžerke u mladu i nezavisnu ženu, pritom pažljivo slušajući zvuk svog srca i vjerujući svojoj intuiciji.

Foto: Anja Turanski

Produkciju novog singla potpisuje austrijski dvojac Popmaché, s kojima je Marija surađivala i na svom debitantskom singlu „Dance Like Nobody’s Watching“, čiji prateći video trenutno broji više od 13 milijuna YouTube pregleda. S istim producentskim timom nastali su i remix i akustična verzija spomenute debi-pjesme, stoga ne čudi kako se suradnja nastavila i na Marijinom drugom po redu singlu.

U Marijinom životu se puno toga dogodilo u periodu od izlaska “Dance Like Nobody’s Watching” i sada “Louder Than A Drum” singlova. Pojavila se na naslovnici Cosmopolitan magazina u Srbiji, otputovala je u Coca Cola WOAH Summer House gde je surađivala s poljskim dvojcem AbstrachujeTV i švedskim Roomiem, dok se pjesma istovremeno uspješno visoko pozicionirala na nekolicini digitalnih radijskih i glazbenih lista u regiji, među kojima je i YouTube Trending lista.

Marija se trenutno nalazi u Beču, gdje promovira svoj novi singl s austrijskim medijima, a jutros je u programu beogradskog PLAY radija otkrila kako je jučer zajedno s američkim pjevačem Alexom Aionom uživo izvela njegovu pjesmu «Does It Feel Like Falling», na showcase koncertu u Universal Music Austria uredu, pred medijima i influencerima.

Novi Marijin singl „Louder Than A Drum“ od danas je digitalno dostupan diljem svijeta, a hrvatski fanovi pjesmu mogu poslušati na Deezeru i Google Playu.