Marija Mirković predstavlja spot za publici omiljenu pjesmu “Ne sjećam se” s nedavno objavljenog albuma

by sij 15, 2024Domaća glazba, Vijesti

Kantautorica i gitaristica Marija Mirković je nedavno predstavila publici dva albuma odjednom. Album obrada pod nazivom “I to sam ja” te kantautorski album “Ja sam Marija” na kojem se našla pjesma “Ne sjećam se” i ubrzo postala favorit publike.

Marija, koju mnogi već poznaju i po nadimku Makica, je za odličan početak 2024. godine odlučila objaviti spot kako bi publici zahvalila za sjajne reakcije na pjesmu. Dobar je to način da vizualno približi priču koja se krije iza pjesme, a koju je režirala Sandra Mihaljević s kojom Marija već dugi niz godina surađuje.

Iza nastanka pjesme krije se zanimljiva priča, jer ona skoro da nije ni dočekala svoju objavu na ovom albumu, objašnjava Makica: “Album je već bio u potpunosti završen, ali je meni još nešto nedostajalo. Sve što mogu reći je da ako vam se čini da nešto nedostaje, onda napravite da ne bude tako.”

Budući da puno piše i za druge, Marija je kroz karijeru napisala stihove nekih od poznatijih domaćih pjesama, a pjesmom “Ne sjećam se” opet pokazuje da i sebi može napisati i uglazbiti vrhunske i pamtljive stihove koje pjevuše svi oni koji su barem jednom poslušali pjesmu. Aranžman i produkciju potpisuje Branimir Mihaljević.

Glumci koji uz Mariju dočaravaju priču u prekrasnom spotu snimanom na željezničkom kolodvoru i u vožnji vlakom su Dea Presečki i Robert Španić, a video produkciju potpisuje Karpo media. 

Još je to jedna u nizu uspješnih epizoda Marijine samostalne karijere u kojoj ponovno slijedi rad na novim pjesmama za druge izvođače nakon što se za sada malo posveti i promociji svoja dva albuma, objavljena na isti dan.