Podijeli objavu

Marcus & Martinus su jučer u Menart multimedijalnoj knjižari u Avenue Mall Zagreb potpisivali albume “Moments”. Veliki broj obožavatelja i obožavateljica je gromoglasnim vriskom oduševljenja pa i suzama radosnicama dočekao svoje idole pri ulasku u prostor za potpisivanje, a neki su ih čekali već od 9 sati ujutro. Uz pjesme s albuma “Moments”, u 13:00 počelo je potpisivanje albuma, a norveške teen zvijezde su bile oduševljene dobrodošlicom i mnogobrojnim vjernim obožavateljima.

Vriska, suza, ljubavi i istinske sreće nije manjkalo niti na rasprodanom koncertu sinoć u Domu sportova. Energični i simpatični šesnaestogodišnjaci su održali koncert u sklopu turneje “Monets Tour 2018”, a publika je pokazala kako poznaje baš njihov cijeli opus, od hita “Like It Like It” pa preko pjesama s albuma “Moments” i “Togehter”

Jutros su Marcus & Martinus pokazali da ne znaju samo pjevati već i da znaju igrati nogomet te da prate i hrvatske igrače. S velikim su uzbuđenjem stigli su na trening U-16 momčadi Dinama s kojom su odradili zanimljivo druženje. S mladim igračima su odigrali challenge pogađanje prečke, odigrali utakmicu na mini golove, dok je na kraju uslijedilo izvođenje jedanaesteraca. U igri im se pridružio i otac Kjell-Erik Gunnarsen koji je također s njim na tuneji.

Foto: GNK Dinamo

Velike norveške zvijezde tako su imale priliku uživati u nogometu, pokazati svoje zavidne vještine te prošetati do glavnog terena. U razgovoru s predstavnicima kluba pohvalili su se, među ostalim i da prate velike hrvatske igrače, ujedno bivše igrače Dinama: primjerice Modrića, Mandžukića, Kovačića, Pjacu i mnoge druge.

Svatko tko je sumnjao u popularnost ovog dvojca kod hrvatskih tinjedžera, samo ako je zavirio u Instagram ili Facebook profil Marcusa & Martinusa, ili je pak bio jučer barem u blizini potpisivanja albuma ili koncertne dvorane, imao se priliku uvjeriti u suprotno!