Podijeli objavu

Ovoga tjedna na njemačkoj službenoj top ljestvici alternativne glazbe, rame uz rame Rammsteinu, Kornu i Editorsima, našla se i Manntra s aktualnim singlom Yelena.

“Yelena” je drugi singl s Manntrinog internacionalnog debi albuma pod nazivom „Oyka!“. Album sadrži ukupno 12 pjesama koje su otpjevane na čak 3 različita jezika, a već sada je dostupan u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji kako bi pratio bendovske ljetne koncerte po tim regijama. U Hrvatskoj i ostatku svijeta album će biti dostupan od rujna ove godine.

“Nismo očekivali da će naš prvijenac na Engleskom jeziku odjeknut tako jako u Njemačkoj. Za sad smo dobili samo izvrsne kritike, uskoro najavljujemo ogromnu turneju, a ovaj ulaz na DAC ljestvicu nam je zaista uljepšao dan. Oyka! izlazi na jesen također i u Hrvatskoj pod etiketom Menart / Beton Music, a turneju započinjemo ovog petka 9.8. u dvorcu Ranis kao posebni gosti njemačkim metal folk velikanima In Extremo.

Turneja će kasnije obuhvatit države od Njemačke, Švicarske, Švedske, Poljske, Mađarske pa do Austrije… a najavit ćemo uskoro i jedan poseban koncert u Hrvatskoj!” – izjavio je Marko Matijević Sekul.