Manntra se puna dojmova vratila s Njemačke turneje

by pro 7, 2017Domaća glazba, Vijesti

Puni dojmova, dečki iz Manntre vratili su se iz Njemačke koju su posjetili tijekom svoje turneje: „Sve je prošlo iznad očekivanja. Svirali smo po kultnim klubovima u Njemačkoj gdje su karijeru započinjali danas već velika imena. Super nam je bilo vidjeti na zidu potpis Korna koji je tamo svirao davne 1996. godine.“ – rekao je Marko Matijević Sekul.

Turneja iznad očekivanja

Svi veliki i manji gradovi bili su stanica za ovaj energični mladi bend pa su svoju prvu co-headlinersku turneju po Njemačkoj uspjeli dovršiti do kraja iznad očekivanja.

Kako su dečki i sami rekli; nevjerojatna je ta činjenica da glazba zaista nema granica i da strani, nerazumljiv jezik uspijeva probuditi jednu masu i na tome su svima jako zahvalni.

„Tijekom proteklih nekoliko mjeseci, bend koji je bio gostujući i vodio turneju (Erdling) pokazali su se kao odlični domaćini i sve predgrupe su bile jako susretljive i dobro raspoložene te nas je iznenadio nenajavljenim dolaskom na jedan koncert naš prijatelj Micha (pjevač In Extrema) koji je otpjevao u Erfurtu ‘Meridian’.“ – zaključio je Marko.

Prije tri mjeseca Manntra je izdala svoj novi album Meridian, a na istoimenoj pjesmi dobili su čast kada je Michael Rhein odlučio gostovati u istoj. Čast je bila još veća jer je Michael svoje dionice u pjesmi otpjevao upravo na hrvatskom jeziku.