Podijeli objavu

Sinoć se u Sportskoj dvorani Marino Cvetković, nakon osam godine pauze, održala se Dora! Ukupno 16 izvođača svoje su pjesme premijerno predstavili i dali najbolje od sebe kako bi pridobili glasove žirija, ali i publike.

Iznenađenje večeri apsolutno je bio rock metal bend Manntra koji su se fenomenalnim scenskim nastupom i pjesmom „In the shadows“ plasirali na visoko četvrto mjesto.

„Zadovoljni smo i sretni jer su i publika i žiri pokazali da su prepoznali „In the Shadows“ kao nešto dobro i kvalitetno! Četvrto mjesto pokazuje da ovdje ipak ima mjesta i za nas koji nismo standardni izvođači nikakvih manifestacija. Pobjedniku želimo svu sreću!“ – izjavila je ekipa Manntre.

Njihova glazba prepoznata je i van granica Hrvatske. Prošle godine imali su turneju prilikom koje su posjetili Rusiju, Njemačku, Švicarsku i nastupili na mnogobrojnim svjetskim festivalima promovirajući aktualni album „Meridian“.

Na ovogodišnjoj Dori, nastupile su i dvije prekrasne, talentirane mlade dame – Lidija Bačić Lille s pjesmom „Tek je počelo“ i Lea Mijatović s pjesmom „Tebi pripadam“.

Lidijinu pjesmu radili su Fayo, Denis Dumančić i Boris Đurđević, a Lille je sigurna da će i ova pjesma, kao i mnoge prije nje, postići uspjeh.

„Bilo mi je super na Dori. Imam hitoidnu i zaraznu pjesmu i super sam se zabavila“ – izjavila je Lille.

Nakon što je ove godine nastupila na Zagrebačkom festivalu s pjesmom „Pogled kao plamen“, Lea Mijatović sinoć je otpjevala pjesmu „Tebi pripadam“.

„Bile su to predivne tri minute uživanja na sceni, ali ne samo tri minute, nego tri dana priprema, druženja, proba, onog šušura kojeg volim i zbog kojeg pored same promocije pjesme mi izvođači volimo festivale, a naročito ovaj koji nam se vratio nakon dugo vremena u najljepšem sjaju i iznjedrio puno lijepih pjesama. Nadam se da će “Tebi pripadam” zaživjeti i ući u srca ljudi jer to je u konačnici razlog zbog kojeg stvaramo, a Roku čestitam na pobjedi i naravno kao i cijela Hrvatska, svi smo uz njega i navijat ćemo svim srcem kada se bude borio za ulazak u finale u Izraelu.“ – rekla je Lea