Mangroove ima novu optimističnu pjesmu “Nada”

Podijeli objavu

Mangroove u spotu kombiniraju slike seoskog imanja Kezele s krajolicima Engleske i prekrasnog Salisburyja. Sve to pod vodstvom i palicom Sanje Šantak i Davida Peroša Bonnota – piše vecernji.hr

Pjesma ‘Nada’ grupe Mangroove pravo je proljetno buđenje svih osjetila i pogleda prema novim, lijepim stvarima koje se svaki dan događaju oko nas, ali ih možda nismo primijetili zatvoreni u svoje tople stanove zimi i ogrnuti slojevima odjeće. Sve ima svoju ljepotu, a proljeće kao da još dodatno naglašava ‘pogledaj svijet oko sebe, okreni se, zastani, nađi vremena – jednostavno probudi se’.

U svoj svojoj jednostavnosti zapravo je mala oda životu. “Novi singl je moja mantra. Kao neurotični pesimist često zapadam u melankoliju pa se vadim glazbom, kao i svaka pjesma koju napišem ona je priča, a ovaj put htjela sam si ispričati nešto pozitivno, htjela sam se podsjetiti da su svuda oko mene prekrasne stvari. Nada je ono pernato biće – reče Emily Dickinson – i to mi se urezalo u pamćenje. Ta ptica koja odleti, ali vrati se, meka, topla, lepršava”, kaže Željka Veverec.

Mangroove u spotu kombiniraju slike seoskog imanja Kezele s krajolicima Engleske i prekrasnog Salisburyja. Sve to pod vodstvom i palicom Sanje Šantak i Davida Peroša Bonnota. Sanja i David već su uigrana ekipa i radili su za Mangroove spotove za ‘Tvoju’ i ‘Ljeto bez nas’. “Znali smo da će i ovoga puta izvući ono najbolje za pjesmu, uhvatiti atmosferu i dodati priči još jednu dimenziju”, ističe Željka. A novu pjesmu imate priliku čuti i uživo i to u subotu 31.ožujka kada grupa Mangroove ima intimno druženje u Kulturnom centru Mesnička u Zagrebu. Ulaznice za tu malu proslavu proljeća možete pronaći u sustavu Entrio pa cijeni od 40 kuna, odnosno 60 kuna na dan događanja.