Mangroove ft. Remi: Pogledajte spot za pjesmu “Ljubavi ni za lijek”

by stu 30, 2017Domaća glazba, Izdvojeno, Nova izdanja, Vijesti

Autorski dvojac Toni Starešinić/Željka Veverec uz Silvija Bočića na bubnjevima i Tomija Novaka na kontrabasu ponovno je zakoračio na mračnu stranu ljubavi.

Žensko pojačanje

Novi singl “Ljubavi ni za lijek” opasno, u hip hop soul vodama, donosi žestok, moćan zvuk i jedno žensko pojačanje, a sada je za singl snimljen i video spot.

Željka: „Za pjesmu sam od samih početaka imala viziju rapa ili naracije. Dugo smo tražili kako bismo to najbolje uobličili i tko bi najbolje sjeo, ali onda se pjesma sama odlučila za Remi. Remi se super uklopila i nadovezala na priču koju smo htjeli ispričati upravo svojom autentičnošću. Drago mi je da je rezultat ove suradnje odlična, moćna stvar.

Mangrooveu je ovo prva suradnja s Remi i prvi ženski duet uopće dok Remi iza sebe broji mnoge suradnje.

Remi: Željka i Toni su apsolutni genijalci, jako mi je drago što smo napravili zajedničku pjesmu. Već odavno sam ih zapazila i zabilježila u glavi kao bend s kojim bih voljela surađivati, i eto, to se i ostvarilo! Mislim da imamo sličan senzibilitet prema muzici, volimo masan i teški groove, instrumental me oduševio na prvo slušanje!
Lijepo je i lako raditi s ljudima koji imaju takvu ljubav prema stvaranju kao što je imaju Mangroove. Nadam se da će se užitak koji smo uložili u pjesmu osjetiti i u njezinom slušanju! Uz pjevačke ženske snage tu je naravno i koautor glazbe, ali i najzaslužniji za žestoki zvuk singla Toni Starešinić koji je i aranžmanski oblikovao pjesmu i priči donio žestinu.

Toni: Sa svakom novom pjesmom volimo unijeti i neke nove elemente u našu glazbu tako da je ovo prvi put da smo se poigrali i sa hip hopom, a i prvi put da je Željka udružila snage sa ženskim vokalom. Da bih parirao odličnoj izvedbi Željke i Remi i doveo nekako stvari u balans morao sam se udružiti sa Dave Smithom, novim sintesazjerom koji je pjesmu obogatio moćnim i sprženim zvukovima . Tako da će ova jesen bez obzira na vremenske prognoze definitivno biti vruća.

Sve je to svojim čarobnim ušima i rukama producirao Zvonimir Duspera Dus koji već godinama surađuje s bendom i sudjeluje u stvaranju njihovog prepoznatljivog zvuka.