Manchester Orchestra predstavljaju novi album

Podijeli objavu

Američki indie-rock bend Manchester Orchestra predstavlja novo studijsko izdanje „A Black Mile To The Surface“.

Kvartet Manchester Orchestra nastoji pomicati granice svoje kreativnosti svakim izdanjem, a to su uspjeli i potpuno novim studijskim albumom „A Black Mile To The Surface“. Izdanje sadrži singl „The Gold“ te pjesmu „The Sunshine“, koja je nedavno dobila i prateći videospot.

Uz već spomenute „The Gold“ te „The Sunshine“, izdanje donosi još devet potpuno novih pjesama čijom su se produkcijom bavili Catherine Marks (Foals, PJ Harvey, The Killers), John Congleton (St. Vincent, Explosions In The Sky, Angel Olsen) te dugogodišnji studijski suradnik Dan Hannon.

Kroz proces stvaranja novog albuma, Andy Hull, Robert McDowell, Tim Very te Andy Prince odmaknuli su se od onog što im je instinktivno prvo palo na pamet. Hull je tako pronašao novu slobodu u pisanju zrcaljenjem svojih osobnih iskustava kroz fiktivne likove, a istražujući teme kao što su obitelj, prošlost, nada, te zahvalnost za vrijeme koje nam je dato.

„A Black Mile To The Surface“ hrabro je izdanje koje prikazuje osobni, ali i glazbeni napredak benda te samih članova, dok je u isto vrijeme zadržan zvuk na koji smo navikli od Manchester Orchestra.

„A Black Mile To The Surface“ – popis pjesama
The Maze
The Gold
The Moth
Lead, SD
The Alien
The Sunshine
The Grocery
The Wolf
The Mistake
The Parts
The Silence