Naslovnica Vijesti Domaća glazba Mali Dvonožni Opaki Slonovi dolaze iznenada, pojavljuju se niotkuda i spremni su...

Mali Dvonožni Opaki Slonovi dolaze iznenada, pojavljuju se niotkuda i spremni su oduševiti i prodrmati sve one koji im daju priliku

Podijeli objavu

Novi, svježi zvuk na ovim prostorima, koji u moru sličnog izranja sa svojim stilom i pristupom rasplesat će vas sa zaraznim pjesmama!

Za prvi singl s kojim su se odlučili predstaviti nude brzogoreću pjesmu “Na dlanu “, a u pomoć su pozvali Barbaru Munjas, jednu od najboljih i najoriginalnijih hrvatskih ženskih vokala koja na ovoj pjesmi zvuči kao da je od početka rasla zajedno sa Slonovima. Možda ostanu mali, ali nikad neće prestati biti opaki!

Svi članovi MDOS-a su potpuna enigma i tajna, i za sada nitko, pa ni njihova izdavačka kuća ne zna tko se krije iza toga imena, a postoje sumnje i indicije da je umjetna inteligencija po prvi puta u povijesti sama poslala poziv Barbari Munjas da pošalje snimku i sama sve snimila, smiksala i poslala na mail Mast Produkcije.

Za sada sve što smo uspjeli saznati je da je pjesma nastala na tajnoj lokaciji i to u studiju zanimljiva imena „Rabbit Hole“ što dodatno podgrijava ideju da je pjesma jednostavno izašla kao plod umjetne inteligencije. Barbara Munjas je kao i Mast Produkcija dobila mail sa tajne domene studija „Rabbit Hole“ i pravo nam je zadovoljstvo što su odabrali upravo nas. Ako se pokaže da se uistinu radi o umjetnoj inteligenciji postajemo dio povijesti.