Podijeli objavu

Mladi glazbenik čija se samostalna karijera, pretvara u veliki trijumf, ponovno je oduševio.

Marko Kutlić ovoga puta nije pokazao svoj bogati glazbeni repertoar, već nešto puno dublje i emotivnije. Veliko srce i dušu.

U znak potpore i solidarnosti sa svojom prijateljicom Elmom Tomić, ali i svom djecom oboljelom od malignih bolesti, Marko je ošišao svoju kosu.

Foto: Petar Krajačić Vilović

‘Godišnje u Hrvatskoj od malignih bolesti oboli između 150 i 180 djece. Ja znam da ne mogu vratiti ili kupiti nečije zdravlje, ali suosjećam sa svima. Ne žalim vas, suosjećam, i želim podijeliti sa vama vašu patnju. Svoju kosu, svoj ukras, dajem vama na dar. Moja obrijana glava, poklon je mojoj dragoj prijateljici, Elmi Tomić i svima ostalima koji su pogođeni teškim bolestima. U mojim ste molitvama, volim vas sve.’, poručio je ovom prigodom Marko.

Mnogima se može učiniti nevažnom stvari, ali za glazbenika kome je kosa, na neki način bila zaštitni znak, riječ je velikoj humanoj gesti. Pogotovo u današnje vrijeme, kada nažalost zbog životnog tempa, sve manje vremena, vodimo računa, jedni o drugima.

Foto: Petar Krajačić Vilović

Ovim djelom, još jednom smo se podsjetili na činjenicu, kako bi pomoć onima kojima je to najpotrebnije, trebala biti među prioritetima svih nas.