MALEK i Fitscho večeras Vinylu

by stu 3, 2017Domaća glazba, Izdvojeno, Koncerti, Vijesti

Akustični autorski program dvojice kantautora MALEKA i Fitsche, koje ste imali prilike upoznati kroz pjesme “Poželim”, “Mislim na nas”, “Autentičan” održat će se večeras u Vinylu u Zagrebu.

Fitscho i MALEK su dvojica kantautora koji, osim na autorskom, surađuju i na koncertnom programu u kojem izvode obrade domaćih hitova urbanih izvođača (Massimo, Gibonni, Vatra, Detour, Bang Bang, Meritas…). Fitschin moderan pop vokal udružen sa MALEKovim dramskim, retro zvukom odlično se nadopunjuju što publika svaki put prepozna. U dosadašnjem radu su ih podržali vrhunski glazbenici Tony, Jacques, Vanna…

Akustična izvedba dueta “Poželim” u emisiji “Dobro Jutro, Hrvatska”:

Ulaz je slobodan i otvara se u 19:30!

Fitscho je već treći tjedan na prvom mjestu naše Domaće top liste sa pjesmom “Mislim na nas”. Nedavno je za naš portal Fitscho kroz video intervju otkrio tko je radio na novoj pjesmi i odličnom spotu te dao odgovore na neka škakljiva pitanja.

Fitschu možete pratiti na Facebooku.

Osim ljubavi prema pjevanju i pisanju pjesama, MALEK gaji ljubav prema snimanju videa, montaži, što je pokazao kroz video spote za singlove Pogledaj, Autentičan i Poželim te fotografiji i slikarstvu. MALEKov rad do sada su podržali vrhunski hrvatski glazbenici, Tony Cetinski, Vanna, Jacques Houdek, Ivana Kindl i Ivana Marić.

MALEKA možete pratiti na njegovim internet stranicama.