Maja Šuput svoj veliki božićni koncert održat će u najboljoj diskoteci na Jadranu – Aurora klubu!

by pro 7, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Slavljenički prosinac u primoštenskoj Aurori donosi pregršt zabave, plesa i uživancije. Centralni događaj mjeseca sigurno je veliki božićni koncert trenutno najpopularnije hrvatske pop pjevačice Maje Šuput.

Maja je vlasnica zavidne uspješne glazbene karijere koja traje već skoro 20 godina (od 1998. je na sceni), iza sebe ima šest studijskih albuma i veliku kolekciju spotova koji na YouTubeu imaju milijunske preglede. Vrckavu i talentiranu Zagrepčanku poznajemo i kao natjecateljicu u glazbenom showu “Tvoje lice zvuči poznato” ali i kao članicu žirija u ovosezonskom izdanju show natjecanja “Supertalent”. Na velikom koncertu 25. 12. u Aurori pjevat će svoje najveće hitove iz bogate glazbene karijere i još jednom pokazati da je jedna od najvećih zabavljačica na domaćoj estradi. Ulaznice po cijeni od 60 kuna možete kupiti putem Adriaticket sistema, online ili na njihovim pretprodajnim mjestima po cijeloj Hrvatskoj. Za rezervaciju stolova zovite na 098 9201 964.

Uz veliki koncertni spektakl Maje Šuput, do kraja godine u najboljoj diskoteci na Jadranu čekaju vas i još dva zanimljiva događaja. Prvi u kalendaru je uvijek dobro posjećeni mash up Snow party, kad će šibenski DJ Vuki svojim probranim mixom najvećih domaćih i stranih popularnih hitova dobro zabaviti onu nešto mlađu publiku. Novu 2018. godinu svi posjetitelji primoštenske ljepotice dočekat će u pravom techno stilu, na velikom techno partiju po kojima je Aurora kroz godine postala i prepoznatljiva. Glavni gost je Jack De Marseille, francuski muzički virtuoz iz Marseillea, karizmatični DJ i producent koji je u mnogim magazinima izabran više puta za najboljeg francuskog DJ-a. Jack je uz Garniera utabao put da Francuska postane velesila elektroničke plesne glazbe te se nakon duge pauze vraća se u Hrvatsku, u Auroru, naoružan arsenalom rijetkih ploča i dobrih vibracija. Uz Jacka za DJ pultom izmijenit će se i cijela plejada domaćih techno DJ snaga.
Vidimo se na plesnom podiju najbolje diskoteke na Jadranu – Aurora kluba!